Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szobatisztaság. Miért csinálja...

Szobatisztaság. Miért csinálja ezt? Egyszer minden ok, utána bepisil.

Figyelt kérdés
Kislányom 2 éves. 17 hónapos kora óta bilibe kakil, mindig szól. A pisi viszont nem megy. Most próbálkozunk. Van olyan nap, hogy egész nap bilibe pisil (szól is ha kell, meg én is ráültetem néha), másnap meg egyszer sem szól, mindig bepisil. Sem a dicséret, sem a szidás nem használ. A délutáni alvásnál már pelus nélkül alszik. Van valami ötletetek hogyan tudnám ezt megoldani? Vagy miért csainálhatja ezt?
2010. júl. 19. 14:33
 1/1 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez a helyzet csak a kakival. De van hogy a pisi sem sikerül, másnap minden ok. Szerintem még nem tanulta meg teljesen hogy mit kell csinálni, néha elfelejti. Majd menni fog. Az én lányom áprilisban múlt 2 éves.
2010. júl. 19. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!