5 èves gyereket elvinnètek a Jégvarázs 2-re?
Amúgy most belenéztem ebbe a filmbe, és amit láttam, megerősíti az eddigi véleményem.
Valóban szépen kivitelezettek a tájak meg ilyesmi, de rettenetesen túlingerlő szemnek-fülnek.
A színvilág, a lilák-rózsaszínek, a képkockál gyorsasága, a hangok stb. A cselekményből nem figyeltem meg semmit, mert kb 5 perc után nekem felnőttként telefonképernyőről rettenetesen megterhelő volt és kikapcsoltam.
Nyilván azért nem látjuk vagy látod így, mert mi is hollywood-i filmekhez vagyunk szokva. De mi nem ezekem nőttünk fel, hanem sokkal kisebb fokú effektekteken. Még a disney-k sem ilyenek voltak anno.
Ez a gyerekeknek biztosan sok, nyilván van, amelyik érzékenyebb rá, van, amelyik nem, és persze lehet egyedi szülői döntést hozni, mindenki megteszi ilyen vagy olyan tèmában, vsz ha évi 1x néz ilyef egy 5 éves, túl fogja élni, de biztosan nem neki való, és akik ilyeneken vannak "tartva", nem vèletlenül nem tudnak figyelmet fenntartani, vagy elolvasni és elkèpzelni vmit.
Te jó isten. =D 6 éves koromban engem anyukám a gyűrűk urától féltett (amit szerencsére unokatesómmal ettől függetlenül titokban megnéztem és a mai napig az egyik kedvenc filmem), nem a disney meséktől.
Amúgy én is láttam már, nagyon jó volt. Tényleg kicsit nehezebb, mint az első rész, de semmi rettenetes nincs benne. A látvány gyönyörű, a zene is nagyon szép. Még akikkel beszéltem mindenkinek tetszett és a gyerekek is élvezték. Sírni lehet hogy fog, én is megkönnyeztem néha.
Ha rám gondolsz, én nem néztem elő, hanem az itteni kérdés miatt néztem bele.
Másrészt teljesen normálisnak és alapnak tartom, ha vki egy 5 éves gyereknél előnéz egy mesét. Ebben mi olyan furcsa?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!