Vannak még rajtunk kívül olyan családok, ahol a két év
körüli kisgyermek a szülők között alszik?
Figyelt kérdés
Nálunk velünk alszik a kislányunk,nincs vele semmi baj.Aludna ő külön is,csak az az igazság,hogy még szopizik,és rengetegszer kel éjjel ciciért,és nekem igy könnyebb,mert nem valami frissítő érzés,hogy már két éve nem aludtam át egy éjszakát sem.Nappal az ágyában alszik,sokszor volt már,hogy a helyére tettük,simán el is volt,mivel imádja,csak ugy szopizni kellt,és reggelre hulla voltam,hogy odamentem,megszoptattam,visszamentem,és így sokkal egyszerűbb.Más is van ugy,hogy velük alszik az ekkor gyermek?
2010. júl. 19. 06:14
1/8 anonim válasza:
Nálunk is addig aludtak velünk,amíg keltek éjjel,ez kb 2 éves korukig tartott.Addig szopi volt éjszaka ha ébredtek,aztán egyszer csak elkezdték átaludni az éjszakát,maguktól.4 gyerekem van,mindegyiknél így volt.Akkor költöztek át a saját ágyukba,de ha éjjel mégis megjelennek,akkor alhatnak velünk tovább.
Én is így voltam vele,h mindenki jobban aludt,ha a kicsi mellettünk volt.
2010. júl. 19. 06:57
2/8 anonim válasza:
Én is a 22 hónapos kisfiammal alszom. :) Ő is szopizik még éjjel, ezért alakult ki nálunk is, hogy egy ágyban vagyunk. Apa kiköltözött a másik szobába, mert elég kicsi az ágyunk és mikor a gyerkőc nagyobb lett már nem nagyon fértünk, meg félt, hogy hajnalban mikor megy dolgozni, akkor felébreszt bennünket.
2010. júl. 19. 08:14
3/8 anonim válasza:
Nálunk is ez a helyzet, 2 éves múlt a picurkánk.Csodálatos érzés magunk mellett tudni, bár egyre kisebb a hely, 34 hetes babás vagyok.Most az lesz az izgalmas, hogyha megjön a másik baba, hogyan férünk el.Valószínű egy plusz ágyat beszerzünk.
2010. júl. 19. 08:24
4/8 anonim válasza:
Nálunk is köztünk alszik a kisfiam lassan 2,5 éves de Ő nem a szopizás miatt került mellém.Sokat forgolódott a kiságyba,többször kelt éjszaka,aztán a kiságyat lecseréltem járókára mert abban több a hely.De így is ugyanaz a helyzet volt,így magam mellé vettem és igaz forgolódik most is főleg keresztben szeret aludni de átalussza az éjjelt.
2010. júl. 19. 08:35
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Akkor örülök,hogy nem csak mi vagyunk így.Amugy tényleg csodálatos érzés,hogy közöttünk van.Imádunk hozzásbújni éjjel(akkor mikor alszik legalább engedi,hogy ölelgessük,mert napközben már nem hagyja,hogy agyon vissza nyaláboljuk :) )Szerintem én rosszabbul fogom viselni a kiköltözését,mint ő maga. :) De még nem tervezem.
2010. júl. 19. 12:35
6/8 anonim válasza:
A lányom 21 hós, de nem köztünk alszik, hanem a kiságyában, ami a mi ágyunkhoz van tolva úgy, hogy a felénk eső rács ki van véve. Ez nagyon megfelel nekünk, mi elférünk apával az ágyunkban és az éjjeli szopit nekem könnyű megoldani. Addig így marad, amíg szopik éjjel is. Nem érdekelnek a ködös elvárások, nyilván nem lesz ez mindig így. Egyébként ezt az oldalkocsis megoldást ajánlom a kis franciaággyal rendelkezőknek is: ügyesen meg kell oldani a babaágy és a szülői ágy egymáshoz rögzítését (nálunk, mivel a földön van a mi matracunk, a gyerekágy legalsó fokozatra állítva és egy a férjem által febrikált fém-keretbe illeszkednek a kiságy lábai és a fémkeret pedig a mi matracunk alá átnyúlik),ha pedig kis rés van köztük, az egy szopi vagy hengerpárnával áthidalható. Ha a gyerek ébred, fekve, felé fordulva, a szopipárnára támaszkodva bármelyik mellből cumizhat, én meg alszom tovább. Szóval így apa is visszaköltözhetne a közös hálóba.
2010. júl. 19. 13:50
7/8 anonim válasza:
Szia!
Nálunk is a 26 hónapos nagylány s mi ágyunkba alszik, a 3 hónapos kisfiunk pedig különszobába a kiságyában. De csak azért alszik a kicsi külön, mert amúgy nem aludná át az éjszakákat, a horkolásunk miatt:)! Ez tapasztalat, mert első hónapban ott aludtunk felváltva a szobájába éjjel, és soha nem aludta át az éjszakát, aztán egyszer csak nem aludt vele senki és este 8-tól reggel 6-ig alszik, mint a bunda:)! A nagyot meg nincs szívem különtenni a testvéréhez aludni, mert úgy megszoktam, hogy ott van és vele fekszünk és vele kelünk!
Üdv egy két gyermekes Anyuka.
2010. júl. 19. 15:09
8/8 anonim válasza:
2 éves (pontosabban 27 hónapos) kisfiam van. Nappal eleven, vagány kissrác, de éjjel köztünk alszik, és többször ébred a szoptatás miatt, mint egy pici baba :-). Én nem bánom. Olyan hamar elrepül az idő, most legalább még hozzám bújik, pár év múlva már nyilván nem fog...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!