Hogyan derítenétek ki, hogy igazat mondd-e a gyerek?
Azt mondja mikor az apjánál van, az apa új párja bántja őt. Szószerint és szavakkal is. 4 éves gyerek.
A testén nem látszik semmi, néha 1-2 karc vagy lila folt, de egy 4 évesnél ez nem olyan kirívó dolog. A nő tagad. Sírva megy hozzájuk, mit tehetnék?
Sajnos nekem olyan tapasztalom van,hogy a nővérem kisfia hazudik ilyenről. Es már ,,bukott le" szóval nem minden esetben kell az állítólagos bántalmazóra gyanakodni.
De szerintem is jobb ötlet elvinni kivizsgáltatni a dolgot
Azért ezzel vigyázni kell. Nagy kockázatot vállalna ez az új pár, ha a férfi szeretett gyerekét bántja. Elmebetegnek vagy nagyon primitívnek kell lennie akkor.
A párod mit mond?
Én ilyen helyzetben vagyok mint a leírt barátnő.
A párom gyereke féltékeny rám , ezért hazudik sokszor h én gonosz vagyok vele, csúnyát mondok rá ...
Szóval lehet, csak a gyereknek nem szimpi a barátnő. Ilyen van.
Egyébként szeret a gyerek mikor vele foglalkozok csak, és apát levegőnek nézem.
Egy pszichológus segíthet!
Nekem elegem van a gyerek rágalmazásaiból sajnos és esélyes hogy elhagyom a párom a gyerek viselkedése miatt. Ő 5 éves.
Én is tudok ilyen rágalmazós esetről sajnos. Simán lehet, hogy a hiányodat vetíti ki az új barátnőre vagy azt, hogy nem vagytok már együtt az apjával. Sőt, olyanról is tudok, hogy a saját szüleit rágalmazza a gyerek, mert valami bántja/valami nem tetszik neki.
Úgyhogy pszichológussal, apával, barátnővel együtt utána kéne járni a dolognak, mert a nőnek is megkeserítheti ám ezzel az életét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!