Ráadnál 2 éves kisfiúra lányosabb cipőt otthonra?
Figyelt kérdés
Kertes házban lakunk, senki más nem látná rajtunk kívül. Unokatesóktól örököltünk kiscipőket, amik elég lányosak. Nem rózsaszín, de ... Párom azt mondja ne adjam rá még itthonra sem, de én azt gondolom, hogy a kertben futkozni, homokozni megtenné ez is. Kinőtte a régit, és ha nem muszáj nem vennék újat már erre a nyárra.2010. júl. 18. 21:31
2/9 anonim válasza:
Igen, én ráadom. Elvinni nem vinném el benne sehová, de azért nem veszek másikat, hogy itthon abba homokozzon, motorozzon, stb...
4 éves kiscsaj, 2 éves kissrác, 38 hetes pocakcsajszi anyukájuk
3/9 anonim válasza:
Ha kényelmes neki, miért ne adnád rá? Ha kint a kertben játszik benne, úgyis koszos lesz és nem látszik, hogy fiús-e vagy lányos :-D
4/9 anonim válasza:
Nem adnám rá, Te sem hordasz férfi cipőt. Neki miért kellene? Persze megértelek, hogy ott vannak ezek a cipők és nem szívesen veszel így másikat, de azért elég fura egy kisfiú lány cipőben. De ha téged nem zavar, akkor add rá nyugodtan. A te gyereked, a te döntésed.
5/9 anonim válasza:
Szerintem meg pont ez az, hogy ha te otthon vagy és épp mondjuk a párod papucsa van ott, akkor te is beleugrasz. Nem mindegy, hogy fiú vagy lány, ha kényelmes és jó rá?! Egy kisbabánál még amúgy is csak a színben van különbség (persze felnőtteknél azért a fazon is különböző, meg a kialakítás). Meg ha mondjuk egy sárga babakocsiban simán "elnézik" az emberek, hogy fiad van vagy lányod, akkor nem tök mindegy, hogy milyen színű cipő van rajta otthon a kertben?
6/9 anonim válasza:
én meg is teszem, tettem. kényelmes, nem vettem újat. nem fog emlékezni rá, hidd el.
7/9 A kérdező kommentje:
Ma már egy ilyen örökölt kis cipőben játszott kint. Ugyanúgy elvolt benne, mint tegnap a fiús cipőben.
Amúgy az én itthoni papucsom is férfi papucs, mert az tetszett fazonra és árra is. (kórházba is ezt vittem, fekete-piros Adidas)
2010. júl. 19. 14:21
8/9 anonim válasza:
Nem kell úgy leugatni, mert más a véleményem...
9/9 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló!
Nem hiszem, hogy leugattalak volna. Neked is zöld kezecskét nyomtam, mint mindenkinek.
És köszönöm szépen a választ Neked is!
További szép estét!
2010. júl. 19. 21:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!