Mennyire lehet kisfiúra narancssárga nadrágot illetve ilyen esőnadrágot adni?
Teljesen új nadrágot kapott a négy éves fiam, csak hát narancssárga színű. Egyáltalán szoktak narancssárga nadrágot hordani a fiúk? Az oviban már láttam kifiúkon is narancssárga polót és kabátot is, de nem tudom tényleg mi is a divat.
Kicsit el vagyok maradva ilyen téren.
33/N
Siman!
En most vettem a szuletendo kisfiamnak egy narancs szinu moby hordozot...a ferjem amig nem latta ki volt akadva, aztan meg azt nezegette, hogyan is kell hasznalni.
A narancs az egy vidam szin. Mellesleg a ferjemnek is van narancs szinu nadragja!
Szia!
Én a kisfiaimnak még piros dolgokat is veszek,szerintem csak a rózsaszín,és a lila árnyalatai lányosak,a többi jöhet:)
30/N
Szió!
Az én férjemnek is van már narancssárga nadrágja, ezen kár paráznod!!! A kisfiamnak a lila a kedvence, bármennyire is meglepő (válasz ma 17:11), ugyanis ő csak ilyen színű rohákat szeret hordani. Azért a lilának nagyon sok árnyalata van és azért abban létezik fiúsabb szín is. Tehát a lila nem kifejezetten lányos szín!
Kisfiam 20,5 hónapos
Kedven színösszeállításunk:
narancs-barna
zöld-barna
piros-barna
Van egy C&A-s narancssárga kabátja, nagyon vagány, most vettük.
Szerintem nagyon pasis szín.
Nekem nincs narancssárga ruhám.
Az én fiam kedvenc színe a narancssárga, úgyhogy még ha akarnék sem tudnék megszabadulni tőle.
Nagyon sok kisfiús narancssárga cucc van: ingek, tréningek (narancssárga sötétkékkel), majók..,
A rózsaszín az kifejezetten lányos szín, de a narancssárga szerintem megy a fiúknak is...és az oviban a gyerekek is "tolerálják", nem úgy mint a ciklamen zoknit, amit egyszer vett fel és többet nem tudtam ráadni, mert "lányos".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!