Debrecenben 3 éves kisfiúra hol találok téli kabátot, ami jól is néz kis, jó minőségű és nem túl drága?
Figyelt kérdés
2010. nov. 3. 07:46
1/7 anonim válasza:
Cora,Tesco.
Csonka templommal szemben kinai -kapualjban-
Karám a cora-ban.
Turik-amelyikbe jársz- pl. Tesconál a kenézy felé a sarkon-v. a csapó utcai a forumnál a fagyizó mellett.
Kik
itt láttam - boltok- a turik mindegyike lutri mert vagy van vagy nincs.
esetleg még bababizományi.
3/7 anonim válasza:
Én bejártam az egész várost: Brendon, Kinai, Cora, stb
Végül a Tescoból vettem meg. Akciós volt és kivehető béléssel. Amikor hazajöttünk láttuk meg, hogy a bélése használható önmagában is. Hosszú fazonú kabát, melegen tartja a veséit is. Nagyon meg vagyok vele elégedve.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! A Tescoban mikor vetted és mennyiért? Esetleg a C&A-ban jártál? Ott vannak jók?
2010. nov. 3. 09:14
5/7 anonim válasza:
Én a karámban vettem a lányomnak, de a fiú kabátokat nem figyeltem. Viszont jó gyerek cuccok voltak a Cosmos-ban és a Jeans Club-ban is .(Pláza, Fórum)
6/7 anonim válasza:
A Tescoban 3500 Ft volt az a fajta, amit vettünk. De ahogy írtam, nagyon bevált.
A múlt hónapban vettük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!