Muszáj állandóan leszedálnom a gyereket?
Van egy 22 hónapos lányom, aki nagyon hányós. Egy kicsi 20 perces Kocsi úton is képes 3x hányni. Vettünk hányáscsillapítót, ami kB ugyanaz, mint Magyarországon a dedalon, szóval szépen elalszik tőle a kocsiban, de egy 20 perces kocsiútért annyira nincs szívem leszedálni szegényt, főleg, hogy nem csak azt a 20 percet alussza végig, hanem 2 órát is képes aludni, így ha nem alvás időben indulunk útnak, akkor borul az egész napirend, rémálom vele kocsiba ülni.
Próbáltam ezt a homeopátiás tapaszt, homeopátiás cukorkát, annyira dícsérték a gyógyszertárban, de nekünk semmit nem ért.
Így nem lehet vele programokra se menni, mert a 2-3 órás programot majdnem végig alussza.
Mikor fogja ezt kinőni? Mi vált be nektek?
Próbáld ki, de szerintem nem fog használni. Nem a hányást csillapítja, hanem utólag kicsit megnyugtatja a gyomrot.
Kb. 10 éves kora körül fogja kinőni. Én is ilyen voltam annak idején. Borzalmas volt. Ha csak teheted, ne utaztasd. Nagyon rossz így szegénykének. 😢
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!