Miért veszekszik állandóan a 9 éves lányom és az 5 éves fiam?
Mit csinálhatok rosszul?
A lányom próbálja bevonni a játékba, de igazából max 10 percet tudnak együtt játszani utána vita van. A fiam egyébként is kimondott kiskakas típus, akár a játszón akár az oviban, nem szívesen játszik idegen gyerekekkel.
Sni-s, megkésett beszédfejlődés miatt, bár már egész érthetően beszél.Gondolom ezért is nem szívesen barátkozik, bár az oviban azt mondják szívesen játszik másokkal, és igazából éjjel-nappal beszél, nem érdekli hogy ki az aki érti és ki az aki nem.
Azt nem értem hogy itthon miért nem jönnek jól ki a tesóval, pedig mindig mindenből egyformán kapnak.
Mert tesók. A tesók ilyenek, általában ölik egymást ilyen korban. A kicsi idegesítő a nagynak, viszont a kicsi meg valószínűleg folyton a sarkában lenne a nagynak. De az érdeklődés nem közös.
Legalábbis nálunk így volt, én voltam a kicsi...
Köszönöm.
Akkor csak türelem és kitartás nekem...😁
Már teljesen stresszben voltam hogy mit csinálok rosszul...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!