Számíthatok Rátok? Ellopták ma reggelre a kocsink.
Tudom nem ide való a kérésem, de mivel Ti is anyukák vagytok, hátha szivesebben segítetek..
Ma reggelre ellopták házunk elől(Kecskemét, Rávágy Tér)Golf II.autónkat, benne volt kisfiunk ülése és a csomagtartóban egy babakocsi.
Félig volt a tank, így bárhol lehet az országban.Kérlek titeket, ha látjátok netán, vagy ismerősötök, akkor hívjatok:0620 356-51-37
Hatalmas szükségünk van rá, rendszeresen a szegedi gyermekklinikára kell járnunk.
Az autó 2 hete lett felújítva 300ezerért,,,nagyon elvagyunk keseredve..
Köszönöm mindenkinek:Ancsy és Gergő
az alkatrész dolgot sem értem, mert annyi 2-es golf alkatrész van mint a szemét
külföldre nagy kocsikat visznek
Remélem szerencsétek mlesz és csak 1-2 hülyegyerek autózik vele és otthagyják valahol.
Törném le a kezeiket.
Szia!
Nagyon sajnálom ami veletek történt,komolyan nem is értem hogy lehet valaki ennyire tahó hogy olyan kocsit visz el amiben még gyerekülés is van:(((((((((Kecskeméti vagyok,mindenképp figyelni fogom én is,remélem valahol felbukkan:)))
Annyira sajnálom! Nekünk is Golfunk van csak III-as. Annyira szeretem, pedig már 16 éves. Tudod mi a nagy baj, hogy látják benne a gyerek ülést és ennek ellenére ellopják.
Én is rettegek, hogy egyszer lába kél. Megjegyeztem a rendszámot és ha tudunk segítünk! Kisfiadnak jobbulást és fel a fejjel!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!