Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyi a napi folyadékszükségl...

Mennyi a napi folyadékszükséglete egy 2 évesnek? Mennyit eszik nektek ilyen melegbe?

Figyelt kérdés
Nekem inni iszik szerencsére remélem eleget, de enni nagyon nem akar pár napja.
2010. júl. 17. 07:08
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Sokáig gyümölcslevet ivott csak, és lement legalább 1,5 liter belőle egy nap. Most a nyaraláskor csak vizet mertem neki adni, de simán megivott belőle 1,5 litert, úgyhogy marad itthonra is a víz. Szóval 1,5-2 liter között mozog az átlag.

Enni nem nagyon eszik. Persze ha rántott husi meg sült krumplit csinálnék naponta akkor abból csúszna rendesen. :)

2010. júl. 17. 07:28
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
fél liter babatej, meg kb fél liter víz. emellett joghurt, gyümölcs, leves... kb 1,5 liter folyadék megy bele 1 nap.
2010. júl. 17. 08:28
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Az én fiam még ebben a kánikulában is alig iszik, hiába kínálom és mindegy, hogy víz vagy üdítő. Max. fél liter, viszont nagyon leveses, azt mindennap eszik + joghurt és tej.

Enni ő is kevesebbet eszik a szokottnál, ami normális is ebben a melegben, magam is alig eszem. Szereti a gyümölcsleveseket, tök és zöldbablevest, így nagyon megfelel, mert azok hidegen (is) finomak:)

2010. júl. 17. 08:51
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2010. júl. 17. 09:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Max. fél liter folyadék naponta, de van, hogy csak 2,5-3 deci. Nem tudok vele többet megitatni, bármit csinálok. 2 éves 3 hónapos.
2010. júl. 18. 10:29
 6/6 anonim válasza:

Szia!

Ne aggódj, én a túloldalon rettegek. Lányom 18 hós, alig akar enni, evés helyett csak iszik és iszik, napi 4-5 liter teát. Próbáltam átszoktatni a vízre, de nem sikerült. Félek, hogy cukros lesz, állandóan jég hideg a keze és a lába még 28°C-ban is és iszonyúan sokat pisil.

2011. jan. 5. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!