Balettelőadás egy 7 évessel?
10es, gondolom magadból indulsz ki.
Ha nem érdekelné, nem lenne hozzászokva ilyen helyzetekhez, fel sem ötlött volna, hogy elvigyem, de még így is mérlegelem, amint látod.
És ha hiszed, ha nem, más gyerekeket is hordanak kultúreseményekre, lásd az említett hangverseny is.
A szintedet mutatja, hogy szerinted egy gyerek csakis unatkozhat a színházban, amúgy meg hallottam én már felnőtteket is előadást végigsutyorogni. Igaz, azokon nem lehetett egyet rúgni, hogy unatkozó anyuka unatkozó kölke 😉...
A többieknek nagyon köszönöm.
Megígértem neki a Csipkerózsikát (szintén a Moszkvai társulat előadásában), de elnéztem a dátumot, nov.20-ra emlékeztem, erre most volt, októberben. Ezért gondoltam a decemberi előadásukra, de akkor jobban utánanézek még.
“A szintedet mutatja, hogy szerinted egy gyerek csakis unatkozhat a színházban”
Nem. A te szintedet mutatja, hogy nincs kivel eljárnod, ezért szerencsétlen hétévest cipeled el egy négyórás, éjszakába nyúló balettra. 🤨
Hülye vagy, Utolsó, ez van 😁. Megint hazabeszélsz.
Van férjem, kisfiunk, lányunk, és szeretnék a lányommal -aki imádja az ilyen kosztümös csilli-villi, zenés szép darabokat, színházat, szép ruhákat- egy közös estét, ami biztosan megmarad benne, ahogy én is emlékszem egészen kicsi koromból is az exkluzívabb programokra, amikben gyereknek ritkán van része. Baletton még nem volt, kapóra jött a Csipkerózsika, de benéztem a dátumot.
Nyomorult egy életed lehet.
Nekem eszembe nem jutott volna ez, ami neked.
De hogy megnyugodj: ez december 4. dátum, utána való héten programos vacsink van a férjemmel 😊.
"És igen, esti előadás volt, és igen, későn lett vége, de ennyitől nem állnak meg a növésben, szaladtunk haza, és rögtön ágybadugtam."
Nem is úgy gondoltam, hogy megállnak a növésben. Ha a gyerek normális esetben este hétkor már horkol, akkor nehézen fogja este 10ig bírni nyűglődés nélkül. Ha jól emlékszem kérdeztem is, hogy mikor fekszik.
Szia, én pont voltam ezen az előadáson tavalyelőtt. Két felvonás volt. a Bolshoi balett előadása, nem?
Hát... sok gyerek volt, de őszinte leszek, eléggé unták. Bár azt gondolom, a többség épp, hogy nem volt színházi környezethez szokva, és nem tetszett nekik, hogy nem lehet olyan jól látni, mint pl a youtube-on vagy egy filmen.
És hát nem feltétlenül értik a darabot, és két és fél órát nézni messziről, hogy táncolnak valamit... nyilván meg kell vele beszélni, hogy miről szól.
Összességében én azt mondom, hogy színházhoz szokott gyereket úgy vinnék el, hogy benne van, hogy a szünetben eljövünk, mert elég volt neki.
“A kérdező kommentje:
Hülye vagy, Utolsó, ez van 😁.”
Oh, jéghideg logikáddal máris meggyőztél. Ilyen intelligens érvek hatására természetesen megváltozott a véleményem rólad is, az első osztályos gyerekek éjszakai előadásokra vonszolásáról is.
Az én 7 évesen végig ülne, bár ezt kimondottan nem láttam.
Te ismered a gyereket, az enyém 3 éves kora óta balettozott, és imádja a Barbie mesék hattyúk tava részét, szóval érti is a cselekményt.
Sulin időben 8kor alszik, de ha esti csúszás van simán elvan 11ig is.
Heti 3x2 órát ritmikus sportgimnasztikazik, valamint szeret moziba, színházba, koncertre járni.
Szóval én vinnem az enyémet, ha szeretné menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!