Kinek hogy telik egy napja egy 4 évessel?
Hát nem is várhatod el, hogy a nála idősebbek szórakoztassák.
Vidd korosztályos társaságba!
Majdnem 4 évesem van. Délelőtt játszótér, délután játszótér. Délelőtt én viszem, este az apja. Közte olvasás, közös főzés, "segít" a kistesó körül.
Most már családi házban lakunk, ott lényegesen könnyebb dolgunk van, de tavaly még panelban laktunk, a gyerekeink akkor 3 és 5 évesek voltak. Mi nem riadtunk vissza a nagyon melegtől, kimentünk a lakásból (meg is őrültünk volna estig bent a négy fal között), próbáltunk vizes programokat csinálni. Ha anyagilag belefért, strandra, Tarzanparkba mentünk, a lényeg a víz volt, ha olcsóbb, akár ingyenes programokat kellett szerveznem, felkerestük az összes közelebbi vizes játszóteret, ott is hűsölhettek, jó is volt. Egy-egy nagyon forró napon bementünk egy légkondis játszóházba, ott hűsöltünk, de azért a játszóházat én inkább esőprogramnak szoktam fenntartani.
Szval menjetek, ne üljetek otthon, nem csoda, hogy unatkozik a négyévesed! Menjetek erdőbe kirándulni, ott a hőség is elviselhető. Én sokszor úgy keresek kirándulós úticélokat erdőkbe, hogy patak közelében legyünk, nem is kell több annál, mint amikor mezítláb pancsolunk a kristálytiszta patakban.
Szval sok lehetőség van! És minden megközelíthető tömegközlekedéssel is, ha nincs autód!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!