Hogy telik egy átlagos szabadnapod 4-6 éves gyerekeiddel?
Nem a hajszolt munkás hétköznapokra gondolok, hanem egy hétvégi napra, vagy pl amikor szabin vagy?
Mit csináltok délelőtt-délután? Ilyenkor félreteszed a házimunkáidat vagy együtt csináljátok?
Hogyan használjátok ki ezeket a napokat a lehető legjobban?
Reggel sokáig lustálkodunk, közösen reggelizünk egy nagyot, ilyenkor általában van nyalánkság is reggelire, pl amerikai palacsinta, pite - nem csak a gyerek miatt, miattam is :D -, aztán programozunk. Így nyáron stand, olyan múzeum ami érdekli - Természettudományit imádja -, állatkert, vidámpark, közös bandázás cimborákkal és az ő anyukáikkal, szóval mindig találunk valami programot.
Házimunkát én hétvégén vagy szabadnapon nem végzek, így ő sem, de amúgy rá van vezetve, de szeretünk lábat lógatni és szerintem kell is.
Most hétvégén pl. péntek délután moziba megyünk, aztán a kedvenc éttermében, szombaton Balcsi, vasárnap délután pedig mikor hazaérünk, közösen filmezünk.
Ó köszi hogy írtàl!
Jól hangzik a szabadnapotok.:)
Házimunkát hogy tudod úgy beosztani hétköznap, hogy meglegyen hétvégére?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!