Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A fiam ha ka nasit, akkor...

A fiam ha ka nasit, akkor csak azt hajlandó enni, mértéket tartani nem tud. Hogy oldjam így meg az ünnepeket, összejöveteleket?

Figyelt kérdés
Ha nem kap, 1-2napig hisztizik, de utána eszik rendes ételt, szinte mindegy hogy mi az. De ha akár egy nagyon kicsi nasit is kap, utána még többért kezd el hisztizni. Ha szigorú nasitilalom van, akkor meg nem hisztizik. De azért még sem mondhatom neki,hogy mostantól nem megyünk több szülinapra, vagy ne kapjon semmit pl. Mikulásra. Hogy tanítsam meg, hogy hiszti nélkül is tudjon mértéket tartani? 4 éves.
2019. okt. 16. 10:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
31%
Bocsi, én a 8as vagyok, de miért olyan hihetetlen cukor és liszt nélkül élni? Mi pl évek óta így élünk, minden ételt megeszünk, rengeteg alternatíva létezik, és sokkal egészségesebb!
2019. okt. 16. 22:08
 12/13 anonim ***** válasza:
73%

10-es. Ahogy en lattam, senki sem fakadt ko, csak az utanad kovetkezo valaszolo leirta, hogy amit te nem tomeny edessegnek nevezel, az is tomeny edesseg. Normalis kulturalt hangnemben.

Ez nem kifakadas. Es nem azert kritizalt, mert dormi macit adsz a gyereknek (szerintem total hidegen hagyja mit eszik a gyereked) csak butasagot irtal es kijavitott.

2019. okt. 16. 22:58
 13/13 anonim ***** válasza:
82%
Nem írtam butaságot, csak ezek szerint az én szótáramban más a tömény csoki ( pl milka táblás, na azt töménynek tartom), vannak a piskóta jellegűek, nyilván dugig cukorral, de nem a tömény csoki verzió, remélem így érthető a dolog. Mi is használunk alternatív dolgokat, nem csak sima cukor van otthon, a liszt sem merül ki a finomlisztben, de én ezeket nem tudom totálisan kiiktatni ( nem is akarom?). Sztem tök jó dolog cukor liszt nélkül élni, gyerek előtt évekig így éltem, nem idegen a dolog számomra. Azért írtam h kifakadás, mert ahelyett h a kérdésre válaszolsz, az én válaszomba vájkálsz. Remélem így érthető h hogyan értettem.
2019. okt. 18. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!