Visszaadjam rá a pelust ha kéri?
Figyelt kérdés
27h-s kisfiam szinte egésznap meztelen pelus nélkül van,ha a nagydolgát végezné kéri a pelust.Nemtudom mivel teszek jót,ha feladom rá vagy ha nem.Tegnap többször is kérte,de nemadtam rá,a bilibe viszon nem produkált semmit.2010. júl. 16. 15:02
1/4 anonim válasza:
Én ráadom, ha kéri, nem éri meg, ha emésztési problémái lennének miatta.
Néha próbálkozom, hogy bili, vagy wc, de nem erőltetem. (van, amikor elfogadja, ritkán)
Ugyanígy a nagydologhoz kéri, és elbújik egy sarokban.
2/4 anonim válasza:
szerintem visszaadhatod rá,de azért mint lehetőséget mindig ajánld fel a bilit vagy a wc-t. A nagyobbik lányommal ugyanígy voltam,de pár honap alatt megoldódott.sok türelem kell hozzá! Ja,és ő még éjszakára is kérte a pelust. A kisebbik lányomnál másfél hét alatt lezajlott a szobatisztaság kérdése. Éjjel-nappal kaka-pisi témában. Ennyire különbözőek a gyerekek! Kitartás!
3/4 anonim válasza:
Sztem inkább tanítsd meg gugolva kaksizni,
Aztán tolj alá egy bilit..
4/4 anonim válasza:
Sztem előbb utóbb fog produkálni, max 1 napig talán vissza tudja tartani, bár én direkt megetetném valamivel amitől ez nem jönne neki össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!