Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Aki 3 évesen nem íratta be a...

Aki 3 évesen nem íratta be a gyermekét oviba, miért nem?

Figyelt kérdés
Gondolok arra, hogy tesó érkezése miatt, otthoni munkája volt és jobbnak látta stb.
2010. júl. 16. 13:26
 1/3 anonim ***** válasza:

Nálunk jött a tesó augusztusban és úgy gondoltam sokk lett volna neki az ovikezdés meg a tesó érkezés feldolgozása így egyben.

Meg év vesztes aztán így csak 3 évet kellett oviba járnia.

Végülis nem bántam meg.

2010. júl. 16. 13:41
 2/3 anonim ***** válasza:
59%
Nekünk a kistesó nov. jön, a nagy akkor lesz 3. simán beirathattam volna szeptembertől, de félek, hogy hazahoz rengeteg betegséget az első télen, és bajok lesznek a picivel. a Barátnőmék így 2* kerültek kórházba a picivel.
2010. júl. 16. 13:45
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Én is hasonló okok miatt gondolkodom így, de sokat azt mondják, hogy így nem lesz talpraesett vagány kis kölyök, meg szüksége van a gyerektársaságra. Ez utóbbit aláírom, de a kisfiam nincs oda a vele egykorú gyerkőcökért, így féltem is, hogy lehet nem lenne még neki ott jó. Amúgy nagyon vagány, folyamatosan beszél, énekel, de leginkább nagyobbakkal és felnőttekkel van el.

2010. júl. 16. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!