Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Sok anyuka, apuka miért...

Sok anyuka, apuka miért dohányzik egy kocsiban vagy lakásban a saját gyerekével?

Figyelt kérdés
Nagyon sokat látom ezt, főleg a kocsis részét. Nincs gyerekem, nem dohányzom, viszont nem tudom elképzelni miért ártanak a saját gyereküknek. Én úgy képzelem hogy valakinek a saját gyermeke az a minden, az alfa és az omega.
2019. szept. 25. 14:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
88%

Mert aki dohányzik, az nem törődik ilyenekkel. Több olyan kolléganőm is volt, akik a terhesség alatt is végig dohányoztak! Én ezt sosem fogom megérteni, nekem tök alap, hogy nem tennék ilyet, mert káros a magzatra nézve, ez bizonyított tény. Kifogásokat keresnek, hogy bezzeg a Juci is végig dohányzott ozst mégis itt a gyerek, él és virul stb.

Nem tudnak/nem is akarnak a szenvedélyükről lemondani.

2019. szept. 25. 20:03
 12/18 anonim ***** válasza:
81%
Mi van 77%os, te is a babaszobába cigizel?
2019. szept. 25. 20:17
 13/18 anonim ***** válasza:
31%

"Igen, és verem a gyereket stb"

Ugyan már!

Csak azért, mert nem állok be a sorba, hogy szapuljam a többi embert?!

Ez a kérdés teljesen értelmetlen. Nem érdeklődés fakad belőle, csak a mérhetetlen rosszindulat.

Miért kell ilyen kérdéseket feltenni???

Nyilván nem gondolta a kérdező h idejön egy dohányos,anyuka a mellét verve büszkén, és elmagyarázza neki ész érvekkel alátámasztva hogy miért cigizik az autóban.

Tehát a kérdés lényege csak annyi, h jól kibeszéljük az ilyen szülőket, és szapuljuk őket.

Minek?

2019. szept. 25. 20:47
 14/18 anonim ***** válasza:
86%
#15 és te minek vagy itt, te vagy a gyk-s erkölcscsősz?
2019. szept. 25. 20:58
 15/18 anonim ***** válasza:
68%

#14 és miért ne szapulnánk? Mit kellene, megdicsérni őket, mert károsítják a gyereküket/magzatukat azzal, hogy nem képesek letenni a cigit?

Múltkor linkelt be valaki egy gusztustalan fórumot, ahol pár véglény egymást biztatta, hogy cigizz csak nem gáz, ha kis súlyú lesz a baba majd megnő. Na az ilyet miért ne szapuljam meséld már el? Lapáttal baxnám fejbe a fajtáját. Tegye magát tönkre magánügy, de ne mást, ne a gyerekét, aki nem kérte hogy egy ilyen "anya" hozza világra.

2019. szept. 26. 09:08
 16/18 anonim ***** válasza:
81%
Mi sem dohányzunk a párommal, két gyermekünk van, anyósékhoz ritkán megyünk, max évi kétszer, legutóbb húsvétkor voltunk, de többek között ez is egy ok, ami miatt ritkán járunk arra, hogy ők állandóan cigiznek, akkor is, ha mi ott vagyunk a gyerekekkel, nekem meg főleg bedugul az orrom, ha náluk vagyunk, és ha haza értünk az összes ruhánkat, ami rajtunk volt be kell dobni a mosógépbe, és hajat kell mosnunk. Egyébként nem laknak messze, kB 1 óra kocsival, 50 km.
2019. szept. 26. 21:04
 17/18 anonim ***** válasza:
0%

Mi azért dohányzunk a lakásban, mert a gyerek nem akarja h kimenjünk a teraszra mert fél... a semmitől.

A kocsiban meg le van engedve az ablak.

2019. okt. 7. 20:35
 18/18 anonim ***** válasza:
74%

Jajj utolsó ez mekkora duma már. Gondolom ezzel jól alszol, mi? :)

Idióta.

2019. okt. 8. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!