Miért baj az, ha 3-4 éves gyerekek a szüleikkel egy szobában alszanak?
Nem baj.
Úgy csináljátok, ahogy nektek jó, más véleménye miért érdekel?
Nekem nem baj. És ha nektek is így jó...
Azt el tudom mondani én miért nem csinalnam.
A kényelmes alvás szamomra nem kivitelezheto kezdetben ha azon aggódom, ráfeküdtem, utána meg egy izgo-mozgo gyerek mellett. Ha nem alszom ki magam a család megszívja. Hát ennyi. De ha ti jól alszotok nekem aztán nem fáj
Én nem hiszek benne hogy a szexet ez nagyon befolyásolna, mi pl sosem este alvás környéken szexelünk. Fürdőben pl sokkal többször.
Mert a férjem horkol és felkeltené őket. Amúgy 3-4 évesen velünk aludt a nagy és csak most a tesó születésével alszik a szobájukban. 6 eves.
Nekem marha kényelmetlen volt mert a nagy izgága, rugdos, forog, így többnyire az apja mellett aludt és nem középen.
engem zavarna, de ha nektek így jó, akkor miért lenne baj? mindenkinek máshogy jó.
Utolsónak: első naptól külön szobában vannak, igény szerinti szoptatással és igen, anyuka rohangál át :) de így legalább 2 szoptatás között nyugodtan aludtam, míg vele egy ágyban/szobában nem tudok aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!