Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Normális, hogy még csak most...

Normális, hogy még csak most kezdte az ovit és nem akar velem hazajönni?

Figyelt kérdés

Múlt héten kezdte az ovit, már pénteken ment a hiszti hogy nem akar hazajönni, most a héten már ott is alszik, csak később megyek érte, de ígyis csinálja a balhét. Elszalad előlem és mondja hogy nem akar velem hazajönni, ég a fejem hogy könyörgök, kergetem, hol szépen, hol már kevésbé..es mikor nagy nehezen elkapom és elindulunk hisztizik egész haza úton. Szörnyen érzem magam, nekem hiányzik, lesem az órát mikor mehetek érte, várom, hogy majd meséljen stb. erre kb mérges rám. :(

Elég dacos és rossz, itthon sokat megy a vita sajnos, lehet emiatt nem vágyik haza? Próbálok vele türelmes lenni, de nem mindig sikerül. Az oviban azt mondják nagyon jó gyerek, jól elvan, jól érzi magát.

2019. szept. 11. 13:25
 1/7 anonim ***** válasza:
96%
A saját korosztályával lehet. Ez neki egy nagy buli. Ne érezd magad rosszul miatta.
2019. szept. 11. 13:27
 2/7 anonim ***** válasza:
96%
Normális. 😁 A sok gyerek jóval nagyobb szórakozás, mint anyuval lenni
2019. szept. 11. 13:28
 3/7 anonim ***** válasza:
93%

Majd amikor 10 évesen azon ordít, hogy nem akar iskolába menni, inkább veled marad otthon, akkor ez a fentebb kérdésed jusson eszedbe.

Lessz ez még így se, majd meglátod eljön az idö, mikor azért ordít, hogy nem akar menni. Föleg amikor az elsö konfliktus a barátaival kialakul, és a Jozsika nem úgy tologatja az autót ahogy ö akarja, és hirtelen nem tudod miért de nem akar oviba menni...

2019. szept. 11. 13:30
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Lányom dettó ugyanezt csinálja. :)

Komolyan jó ezt olvasni, hogy másé is, mert az oviban ezt nem látom, csak azt, hogy ugranak a szülő nyakába, én meg kergethetem a gyereket.

Pedig még sírás is volt bent.

2019. szept. 11. 13:44
 5/7 A kérdező kommentje:

Nekem is fáj, mikor látom, hogy a többi kicsi, akik úgyszintén vele kezdték az ovit, boldogan szaladnak a szüleikhez és gond nélkül mennek haza. Bennem meg ott kering a gondolat, hogy ő mért nem örül nekem? Ráadásul úgy volt, hogy ő csak fél napos lesz, tehát ebéd után elhozom, abszolút nem számítottam rá, hogy végül mégis ottalvós lesz, mert ő szeretné.

Tudom, hogy más szülőnek meg az a rossz, hogy bent sír a gyerek utána, de valahol az mégis természetesebb, mint hogy ilyen könnyen leválik.

2019. szept. 11. 13:54
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Most újdonság, király, majd elmúlik. Nálunk is ez volt 1 évig.

Most csak annyi a baja, hogy már nem szeret buszozni, ígyvárja, hogy vegre meglegyrn a jogsim.

2019. szept. 11. 16:09
 7/7 anonim ***** válasza:
91%

Nekem mázlim van, a gyerekem a nyakamba ugrik, de csak 5ből 3 szor, a maradékban nem akar hazajönni.

Nekem nem ég a fejem, bölcsi óta ez van, örülök a társaságkedvelő gyerekemnek.

Egyke, tudom, hogy otthon nincs annyi gyerek, nem az én hibám.

2019. szept. 11. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!