Hogyan kezdhetném el a bilire szoktatást?
Figyelt kérdés
18 hós a kislányom.szeretném bilire szoktatni.Ha mondom neki hogy "pis-pis" akkor megy és ráül a bilire (ruhástól vagy anélkül),de kis idő múlva feláll és van amikor pár másodperc múlva a szőnyegre pisil.De akkor miért nem pisilt a bilibe ha kellett neki?2010. júl. 14. 12:30
1/6 anonim válasza:
Nem erett meg ra varnod kell a dologgal.
2/6 anonim válasza:
Ilyen ez, sajnos! Az én fiam 2,5 éves de még mindig csinál ilyet.
Javaslom, hogy biliztesd egy plüssét, aki nagyon "ügyes" legyen ám a bilin...
Jutalmazd, dicsérd, mikor ráül, ha nem megy bele semmi, akkor is!Hosszú folyamat, türelem!
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat!!Pedig még zenélne is a bilije ha bele pisilne.Ezt a plüssös cselt megpróbálom.Várom még a további hasznos tanácsokat.
2010. júl. 14. 12:47
4/6 anonim válasza:
Egyáltalán nem kötötte össze azt,h ráül a bilire azzal,h pisilnie kell.Várd meg,amíg ő tud már szólni,h kell neki,mert az már egyenes út szobatisztasághoz.Az,h te szólsz neki amikor rá kell ülnie,nem az,bár természetesen el lehet érni vele a pelusmentességet,ha elég ügyes vagy,és jók a reflexeid.
5/6 anonim válasza:
miért akarod minden áron szobatisztaságra szoktatni?Majd jelzi,ha érett rá.Én kislányom úgy jelezte pont 19 hónaposan,hogy engedte magát pelusozni,és kiabálta,hogy nem kell pelus,nagylány vagyok(folyékonyan beszélt már).Levettem róla a pelust(jobban mondva nem adtam rá),eleinte voltak balesetek,de pár hét alatt megtanult szólni egymaga.Nem kell erőltetni.Nem lóverseny.
6/6 anonim válasza:
utolsó vagyok megint.Elírtam bocsi:NEM engedte magát pelusozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!