Ma voltunk a védőnőnél a másfél éves vizsgálaton. Szerinte "túl nagy" a fiam. Baj ez?
Engem már akkor azzal stresszeltek, hogy túl kicsi a fiam, amikor még bennem volt. Most négy éves és 98cm. Akárhanyszor előkerül a téma (mert azért az óvónő, háziorvos, védőnő meg boldog-boldogtalan szereti beleütni az orrát mindenbe), akkor csak azt mondom, hogy mindketten 165 magasak vagyunk, ha nagyobb lenne a gyerek, gyanakodnunk kellene, hogy elcserélték a kórházban.
Szóval ne parázz ezen egy percet se.
19 hnaapos 102cm és 14kg
Mi is ezt kapjuk, ne etessem a gyereket, ne adjak ennyi tejtermeket stb mikor a korahoz kepest is keveset eszik, szinte fenyevo.
Az a baj, ha egy picit is eltér valamilyen tekintetben egy gyerek az átlagtól- mindig jönnek a beszólongatások.
Nekem pici volt a fiam.... én is hallgathattam a magamét. :(
De én is megtanultam kezelni ezt, és nem figyeltem oda a megjegyzésekre. Én láttam a gyereken, hogy egészséges, önmagához képest jól fejlődik.
Már iskolás és most is a legkisebb az osztályban- de mi így szeretjük. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!