Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit csinálnátok a helyemben?...

Mit csinálnátok a helyemben? Annyira elkeseredtem az iskolakezdés miatt.

Figyelt kérdés

Iskola előtti héten, most csibe tábor van a gyerekeknek első osztályosoknak. Megismerjék egymást, a tanító néniket. Ezzel nincs is gondom, de az első napon, tegnap már kitekesztették a fiamat a többiek.

Beszélgettek számítógépes játékokról, erre a fiam elmondta ő nem játszhat ilyenekkel, nincs is amin tudna. Erre a többi kisfiú megmondta te béna vagy menj innen el, nem játszhat velünk.

Innentől kezdve a fiam magába fordult, hiába hívta a tanító néni.

Ma meg érte kellett menni, sírt is. Szintén nem játszottak vele a fiúk.

Férjem engem hibáztat mert én nem engedtem idáig semmit sem neki. Neki sem lehetett addig gépezni, telefonozni amíg a fiúnk itthon van és nem alszik.

Minden áron szeretne saját gépet a gyereknek, hogy ne közösítsék ki.

2019. aug. 27. 14:56
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
23%
Ne**
2019. aug. 28. 15:42
 22/26 anonim ***** válasza:
76%
Szánalmas vagy kérdező. Látom minden választ ami ellentmondott, vagy okolt téged a gyereked kellemetlen élményiért töröltettél. Vegyed csak a fel a szemellenzőt és magyarázd be magadnak, hogy teljesen oké a technikai világtól teljesen izoláltan nevelni a gyereket ahelyett, hogy vennéd a fáradtságot és megtanítanád annak a helyes mederben történő használatára, a mértékre. Az is teljesen oké, hogy ráerőlteted a férjedre is aki egy felnőtt ember és mellesleg teljesen igaza van, a TE HIBÁD az, hogy a gyereked le van maradva a társaitól és ezért kiközösítik, nem is kell neki külön gép de igenis ismerje meg a technikai világot amiben él. Sajnos a gyerekek ilyen kirekesztőek, mindig is ilyenek voltak és mindig is ilyenek lesznek. Remélem eljön majd az idő amikor visszanyal a fagyi, és a gyereked majd mindenfélét kitalál, hogy kijátsza a begyepesedett szabályaidat. Gondolom a hasonszőrű technofóbok között most büszke vagy arra, hogy a gyereked megaláztatásán keresztül is kitartasz a régimódi elveid mellett. 👏
2019. aug. 28. 15:58
 23/26 anonim ***** válasza:
92%

"ja és megjegyzem, én a gyerekem úgy fogom nevelni, ha valaki nem a trendi okos kutyukkel játszik, hogy azt elfogadja és én kozositse ki"

Aha, szóval tényleg nincs gyereked. Hát sok sikert hozzá, hogy úgy neveld. Talán sikerül. Enyém unoka most megy másodikba, aztán volt akit azért csúfoltak, mert az anyja copfba fonta a haját, volt akit azért, mert szép ruhája volt, volt akit, mert nem volt szép ruhája.

Elkerülhetetlen, az én unokámat ugyancsak nagy önbizalommal verte meg a sors, de még ő is néha pityeregve jött haza.

Viszont ez a kérdés nem erről szól. Szerintem. És arról sem, hogy van akinek nem jut számítógépre.

Náluk van, jut, csak a gyerek sosem látott bekapcsolt számítógépet, hiszen még apu is csak akkor használhatja, ha a gyerek alszik.

És ez már a ló másik oldala. Gondolom, itt elvekről van szó, anyu megpróbálja távol tartani a gyerekét ezektől a kütyüktől. És valahol meg is értem. De nem fog menni.

Bizonyíték, hogy már az első nap kiborult a bili. Mondjuk, már azon is csodálkozom, hogy az óvodában nem fordult elő. Vagy nem járt óvodába?

Persze, ki lehet költözni egy tanyára, lehet a gyerek magántanuló, mehet alternatív iskolába, ahol hasonló gondolkodású szülők vannak, de hosszú távon nem fog menni.

2019. aug. 28. 18:44
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nagyon kevés osztályközöség van ami toleráns és elfogadó nem gúnyolódik ,nincs kiközités.
2019. aug. 28. 21:26
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként az is lehet, hogy simán nem tudott velük játszani és nem mondtak neki semmi csúnyát.
2019. aug. 28. 22:21
 26/26 anonim ***** válasza:
8%
23, van gyermekem, csak még picike. De az biztos, hogy jó értékrenddel fogom felnevelni.
2019. aug. 29. 10:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!