A 10 éves unokatestvérem még cumizza az újját. Hogyan lehetne leszoktatni?
Figyelt kérdés
Nyáron ki is lakkozhatja a körmét, de így is a szájában van ha lefekszik. Valami ötlet?2019. aug. 26. 22:16
1/5 anonim válasza:
Hát szerintem ezt a szüleivel kéne megbeszélni. Nekem anno a keserű, direkt erre kitalált körömlakk vált be. Már lehet kapni színeset is. És borzasztó az íze.
2/5 anonim válasza:
Majd leszokik róla
Én is nagyon sokáig így voltam vele és mindenféle keserű koromlakk/kényszer nélkül szoktam le róla
Esetleg ha kap egy hosszukasabb párnát (én csak ölelősnek hívom, az IKEA-ban biztosan lehet kapni, mert az enyem is onnan van, kb úgy néz ki, mint egy díszpárna) és azt ölelgeti helyette?
3/5 anonim válasza:
Utàna kène nezni, hogy nem stressz okozza-e. Ismeretsègi körben az összes olyan gyereknèl, aki ,,nagy" koràban szopta mèg az ujjàt, csalàdi problèmàk àlltak a hàttèrben. Nem azt gondolom, hogy ez minden esetben ìgy van, de ha ez a kivàltò ok, akkor a gyökerènèl kell kezelni a problèmàt.
4/5 A kérdező kommentje:
Van saját párnája amit visz magával bárhol alszik.
2019. aug. 26. 23:01
5/5 anonim válasza:
Lányom 7-8 éves korában hagyta magától abba az ujja szájába legyen elalvásnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!