Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan tudom leszoktatni 21...

Hogyan tudom leszoktatni 21 hónapos gyermeket arról, hogy mesekönyvet akarjon nézni evés közben?

Figyelt kérdés

2019. aug. 15. 20:54
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem is értem kérdést se nagyon. Hát nem adsz neki mesekönyvet evés közben.. Ha eszünk, akkor eszünk, nem mesézünk, az majd utána jöhet.
2019. aug. 15. 20:56
 2/9 anonim ***** válasza:
42%
Én hagynám. Kis könyvmoly :) tök jó hogy nem tabletet nézegetne.
2019. aug. 15. 21:02
 3/9 anonim ***** válasza:
46%
Mondd szépen másfél éves vagy majdnem két éves....
2019. aug. 15. 21:06
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen, evés közben nem adsz neki könyvet. Meg kell tanulnia, hogy eveskor csak eszünk és nem mással szöszmötölünk!
2019. aug. 15. 21:09
 5/9 anonim ***** válasza:
14%

Pat ev es ujsagot fog olvasni :D

Pl bekapcsolod neki a TVt, h inkabb azt nezze, vagy egyszeruen nem engeded meg, h konyvet nezegessen.

2019. aug. 15. 21:33
 6/9 anonim ***** válasza:
40%

Egyszerüen visszamégy az idöben addig, amikor elöször adtál neki mesekönyvet evés közben a kezébe, és nem teszed mégsem.

Vagy most nem adod oda neki többet a könyvet, vagy eszik, vagy könyvet néz.

2019. aug. 15. 21:35
 7/9 anonim ***** válasza:
28%

22 honapos a fiam,és nem tud megülni 5 percnél tovább egy helyben,mert minden érdekli. Persze,eszik is közben,de így fél óra egy-egy evés. Az etetőszéken is mászókázni akar...

El lehet ítélni érte,de én bekapcsolom neki a tv-t,duck-tv csatorna és közben 10-15 perc alatt elfogy a kaja.

Én úgy vagyok vele,h így tudom,h eleget eszik. Aztán majd a bölcsiben/oviban megtanulja,h leülünk és eszünk. Nekem itthon az a lényeg,h ne kergessem a kanállal.

2019. aug. 16. 06:36
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Világ életemben imádtam olvasni evés közben. Gyerekkoromban, ha vettünk friss kenyeret, elkértem a sarkát, és amíg megettem, elolvastam mellé a tesz-vesz városból a túlkelesztett kenyérsütős fejezetet. Halmoztam az élvezeteket, de jó is volt! :))))

De amúgy ja, nem adod oda a könyvet, és kész. Lehet, hisztizni fog, ha eddig megengedted, de hamar megszokja.

2019. aug. 16. 10:13
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi, de ahogy rászoktattad.... Nekem is könnyebb lett volna anno ha könyvet-tabletet-tv-t tolok az arcába evés közben de nem tettem, meg kellett tanulnia, hogy evés közben evés van és kész.

Könnyen mondjuk, hogy hát ne add neki oda a könyvet és kész, de igazából nem ilyen egyszerű... Ebből hiszti-nem evés-balhé lesz... Nem tudok okosat mondani...

2019. aug. 16. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!