Nem hajlandó ülve enni a gyerek (kb 2 éves), úgy lehet etetni, hogy folyamatosan sétál a baba, már teljesen kivagyunk tőle mi a teendő?
Ennyi idősen az enyém bölcsis volt. Hát ott próbált volna járkálva ebédelni, nem is kapott volna ebédet. Eszébe sem jutott. Pedig egy öntörvényű kölyök a fiam is.
De én nálatok azt nem értem, hogy te, mint (felnőtt?) testvére miért kell, hogy etesd, pláne ilyen hülye módon, amikor ott az anyja, apja, nagyanyja? HÁROM ember nem elég arra az egy szem gyerekre? Kell még egy negyedik is? Bocs, de nekem ez felfoghatatlan. Más akár egyedül is boldogul a gyerekével, ha úgy hozza a sors, mert esetleg, se férj, se nagyi, de ketten azért már mindenképp illik tudni a mindennapokat megoldani. Nálatok még ott van segítségnek a nagymama is, és még ez se elég?
A szokásos megoldás az, hogy mikor a gyerek el akar menni az asztaltól (ha kisszéken, kisasztalnál ül) vagy láthatóan szeretne kimászni az etetőszékből, akkor megkínáljuk egy kis vízzel, megtöröljük a száját, kezét, és mehet.
Ezután a következő étkezésig nem kaphat semmilyen ennivalót, se ropit, gyümölcsöt, édességet, tejet, szóval SEMMIT. Csak vizet ihat, ha szomjas.
De mivel ő nem a te gyereked, nem tudsz mit csinálni, maximum, hogy te nem futkosol utána az ennivalóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!