Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 éves kislányom az idegeimre...

2 éves kislányom az idegeimre megy, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nagyon értelmes , 18 hós kora óta szinte folyékonyan beszél, szociálisan lrzékeny, kedves, szeretetreméltó kislány. Ám az utóbboi hónapokban mintha megsüketült volna.. Elszalad ha magamnhoz hívom, kergetnem kell a lakésban, nem veszi fel a cipőjét , nem mos kezet, nem engedi hogy megfésüljem. Folyton elszalad, én üvöltözve futok utána, estére már kikészülök tőle.

Pár napja, míg vártam a sorban egy boltban , eltolta a babakocsit ls elszaladt. Mire összeszedtem Őt, addigra kipakolták a táskámat, ellopták a pénztárcámat benne az összes iratommal, pénzzel..

Kezelhetetlen. El vagyok keseredve: se kistesó, senki aki miatt megzavarodhatott volna. Nem bírom már idegileg.

Én szerető, jó anyukla akarok lenni, de csak kaibálok vele egész nap..

Mit tegyek? Más is van így? hogyan kezeltétek a helyzetet?

2010. júl. 13. 14:50
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Átgondolom a dolgokat és próbálok máshogy állni a dologhoz.

alapvetően nem csinálom rosszul a dolgokat csak egyetlen egy hibám vann, ami talán a legfontosabb egy gyermeknevelésben ez pedig a türelem hiánya.

Érdekes hogy ma mintha érezné hogy mami kezd kikészülni, ma valahogy egész jó napunk volt.

Lehet h már csak az is segített h leírtam mi nyomja a lelkem.

2010. júl. 13. 21:35
 12/13 anonim ***** válasza:
Nekem is ekkora a fiam + egy féléves baba is van. Nagyon nehéz türelmesnek lenni, de nyelj egy nagyot és valóban légy következetes. Kérd meg párszor szépen, ha nem megy akkor se ordítva de legyen következménye a dolognak.
2010. júl. 14. 09:19
 13/13 anonim ***** válasza:
0%
az őszinte véleményt lehet lepontozni! A nem őszintét megén pontoztam le végig.
2010. júl. 14. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!