Lehet valami bajom?
Figyelt kérdés
Lehet hogy rossz kategória,bocsi , van egy 19 hónapos kislányom, és épp a kiszedőjét várjuk a 26 ofik hétben járok, imádon mikor hozzám bujik a nagy de mostanában van hogy elég durván rám ugrik , pontyibban a hasamra, tudom hogy sok minden védi a babát de ban hogy már tényleg fáj annyira erősen odaugrik ,próbálom neki is elmagyarázni hogy nem szabad mert ez anyának fáj de még nem érti csak mosolyog ,mit tudnék tenni? Esetleg okozhat ez gondot?2019. aug. 15. 20:25
1/13 anonim válasza:
Az nagy 5-13 hónapos kora között vártam a másodikat, mégis megértette, hogy vigyázni kell a hasamra. Nehogy már ne értse meg majdnem 2 évesen...
2/13 anonim válasza:
Hát nekem még a macskám is felfogta, hogy most nem szabad a hasamra másznia. Ne haragudj de biztos jól megvan nevelve a lányod. Lehet kicsit határozottabban kéne rászólni. Egyébként igen ha tényleg durván ráugrik vagy megüti abból lehet baj
3/13 anonim válasza:
Szerintem egy 19 hónapos nem érti, legalábbis nálam a 2 év felettinek is baromi nagy poén a konnektorba nyúlkálni, mert azt mondtam nem szabad. Nem lesz baja a babádnak, rengetegen szülnek kis korkülönbséggel és sose hallottam olyat, hogy a nagytesó miatt baja lett volna a kicsinek.
4/13 anonim válasza:
Másfél éves siman megértené. Nem fog belehalni, ha erélyesebben rászolsz.
Pontyibban? Az mi akar lenni?
5/13 A kérdező kommentje:
Pontyiban-pontosabban, kiszedőjét-kIstesóját elnézést a telefonom javít, Nem szeretnék vitát szítani,de nem kioktatást kértem, a neveletlenséget meg sem hallottam,meg 2 éves sincs nem hma Harvard egyetemre jár, gyerek ,játszik, nem fogja meg fel hogy a hasamban egy elő emberi lény van , tudja hogy baba de neki a baba még olyan mint amit bedob a sarokba ha megunja,szoktam rá kiabálni, felemelem a hangom ,durvábban szólok így de akkor sem érti, próbálom valamennyire kivédeni az ütéseket,remélem baj nem lesz de majd az orsvonal is rá kérdezek, köszönöm a válaszok!
2019. aug. 15. 21:46
6/13 anonim válasza:
Ismerősömnél pont az indította be a koraszülést hogy a nagyobb gyerek ráugrott a hasára...
7/13 anonim válasza:
“A neveletlenséget meg sem hallom”
Na, ez a baj nagyon sok szülővel. El sem tudják képzelni, elfogadni meg pláne nem, hogy neveletlen a gyerek. Oké, nem neveletlen, de akkor rosszul nevelt. Legyél szigorúbb, bár gondolom az nehezen megy és már kicsit késő is. Még az állatok is megértik, hogy ilyenkor vigyázni kell, a gyerekednek is meg kell.
A kérdésedre a válasz egyértelmű, okozhat gondot. De ezt is tudnod kellett volna magadtól.
8/13 anonim válasza:
Ilyen korban lehet a legjobban elkényeztetni és hisztis kis pukkancsot “nevelni” belőlük. A dackorszakba lépve a legfontosabb, hpgy kedvesen, de határozottan, következetesen irányítsuk őket, nyilván emellett megadva nekik is a döntés lehetőségét. Az, hogy terhesen hagyod a hasadon ugrálni, nettó baromság és pont azt üzened vele, hogy bármit megtehet. Mi lesz, ha megszületik a pici? Hagyod a fején ugrálni és esetlegesen megölni őt ezzel, mert jaj a kis lelke és kicsi még a neveléshez? Gondolkozz!
9/13 A kérdező kommentje:
19 hónapos meg 2 éves sincs,nem tartozom itt senkinek magyarázattal hogyan nevelem a gyerekek, nem azt mondtam hogy arámot vezet a hasamba vágy késsel szurkál hanem azt hogy rám ugrál, és képzeld nem csak rá szólok de még rá is csapok aztán addig tart ,pár perc elteltével ha le dőlök kezdi megint , abszolút nem neveletlen és hidd el ha valakinek ,az én gyerekemnek nincs ki nyalva a segge! A hasznos válaszokat köszönöm.
2019. aug. 16. 13:12
10/13 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó ne vigyük már túlzásba jó? Senki nem mondta hogy jaj a kis lelket védem, szokott kikapni szokott büntetésben egyedül maradni a szobában ,hidd el b@$zottul nincs elkényeztetve de nem verhetem össze vissza hogy ne ugráljon rám nem? Ha rám ugrik rácsapok le rakom az agyról, kisírja magát és kezdi előröl,rákiabálok az sem hat azt meg hogy majd ha a kicsi megszületik engedem hogy a fején ugráljon, nem is tudom hogy képzelted?!? Azért mert fel tettem egy kérdést meg nem kell hülyének nézni az embert ...
2019. aug. 16. 13:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!