A Balatonnál használtátok mostanában a Vape Derm Herbal szúnyogriasztót?
Elég hatékony? Elkerülték a babátokat (és persze a felnőtteket is) a szúnyogok?
Napközben is sok a szúnyog vagy csak este?
Köszönöm a válaszokat!
Vegyél raid day and night-ot. Nonstop mehet 10 napig, én itthon társas ház 4. emelteén nyitott ablaknál alszom éjjel, a gép is világít elég sokáig, de egy dög se jön be.
Konnektroba dugós, abból párolog vmi, amitől kinyúvadnak a rovarok, de emebrre természetesen ártalmatlan. Nagyon ajánlom.
Galaktiv Bio szúnyogriasztót használj!
Ez az egyetlen, ami valóban bio, a többiben rovarölő vegyszer van, ami konkrétan méreg. Nem is ajánlják gyerekekre. Mi már évek óta a Galaktivot használjuk, és nagyon bevált. Valóban távol tartja a szúnyogokat, és elég sokáig hatásos, még sose kellett újrafújnom vele magam, estefelé befújom, és az kitart egész éjjel (most szombaton is teszteltük grillparti közben. Ja, és közel vagyunk a Balatonhoz!)
SZia!
Mi 3-án jöttünk haza, 2 év féléves és félévesek a lányaink és napközben egyiket sem csípték meg, este viszont 6 óra után bezártam az abalkot és így nem tudtak bejönni a házba. Mi kő házban vltunk és az elég hűvös maradt + vittem ventillátort, amit ha elég távol teszel tőlük, akkor keveri a éevegőt, de megy rájuk. A férjem az ottani horgászboltban vett olyan mécsest, ai szúnyogriasztó, tök jó illata volt, egy cserép kaspóban volt és azt tettem a teraszon az asztalra és nem jöttek a dögök. Pedig követeln vízparti nyaralóban voltunk. Ja és többször jött a helikopter is a héten. -Én nem éreztem úgy, hogy rengeteg lenne a szúnyog és a csípések sem voltam nagyobbak, mint a megszokott. Viszont szombaton voltunk a Dunánál Kisorosziban és ott ezzel a vape herballal kentem őket és rengeteg csípés van rajtuk és úgy néztek ki tengapig, mintha kokárdája lenne neki. Hívtam is a dokotrnőt, de megnyugtaott, és mára valóban elmúltak, úgyhogy csak szúnyogcsípés volt és nem kullancs. Szóval nekünk nem vált be (a fúkosat is vittem és a stiftes verziót is, az teljesen hasznákhatatlan, mert elkopig a golyó hamar atelejéről)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!