Miért nem alszik a kislányom annyit mint kellene?
Figyelt kérdés
3,5 éves, maximum 9 órát alszik. Ez nagyon kevés, igaz? Este 10-kor alszik el hiába rakom ágyba 8-kor. Reggel 7 körül kel és napközben sem alszik már. Hisztizik napközben látszik rajta, hogy fáradt is, mégsem alszik. A bölcsiben sem tudták már elaltatni. Babának is rossz alvó volt, rengeteget éjszakáztam vele és nappal sem sokat aludt...2019. aug. 11. 22:29
1/5 anonim válasza:
Ez miert baj ha 9 orat alszik? Ez teljesen jo egy alvasnak, de a delutani alvast nem tudnatok kivaltani mese olvasassal? Akkor hatha elalszik
2/5 A kérdező kommentje:
A mese olvasást próbáltuk már, de sajnos nem vált be. Iszonyatosan önfejű és akaratos lányom van.
2019. aug. 11. 22:49
3/5 anonim válasza:
Nem olvasta a nagy könyvet. Van ilyen.
4/5 A kérdező kommentje:
A csapból is az folyik, hogy ez mennyire rosszat tesz a gyereknek.
2019. aug. 11. 23:21
5/5 anonim válasza:
Mintha az én lányom róla írtál volna. Pici babának is rossz alvó volt 20 perceket aludt délutánonként, sokat éjszakáztam vele. 3,5-4 éves korától ő sem aludt délutánonként. Bevezettük a csendes pihenőt az ágyban, nem kell aludni, mesét olvasok, mesét szövünk beszélgetünk, legalább pihenjen egyet, ha már aludni nem akar. Az öcsikéje pont az ellentéte:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!