15 hónapos kislánynak rendes melle van, ez normális?
A kép szerint, amit kérdésedhez csatoltál, nem abnormis.
.
Te vagy a keresztanyja.
Esküt tettél tehát, hogy a kicsi nevelésében részt veszel.
Hogy-hogy ezt a problémát a szülőkkel nem tudod megbeszélni?
Nem csatoltam semmiféle képet.... Én biztos nem, nem tudom, ki küldött neked képet...
Zuglóban jár. Nem merek szólni, mert a járást és a beszédet is megjegyeztem, mikor legutóbb hazalátogattak, de megsértődtek és az volt a válasz, hogy az anyja is 3 éves korában kezdett el menni, nincs baj.... Nem is mondtam, hogy baj lenne, csak semmi fejlődés nem látszik.
Zuglóban élnek, 4 havonta hazalátogatnak, akkor látom. Én is olvastam ilyen hormonproblémáról, azért kérdeztem meg.
Hát a beszéd és mozgás fejlődésben is le van maradva.
Persze, járnak. De rengeteg kisbabát láttam és egyiknek sem volt cicije, hogy ez normális legyen. Nem kövér baba. Csak most nyáron fürdött medencében, de rugdalózón át is látszik....
Azért a legtöbb kisgyerek ennyi idős korára mondatokban beszél.
De a nagy többség már mond szavakat is. De minimum hangokat ad ki.
Ő csak sír. Azt nem mondtam, hogy baj is van, de kissé le van maradva ezzel is, az tuti.
Igen, köszönöm a választ. Én is gondoltam, hogy a mozgás a gond.
Hogy lehet tapintatosan megmondani, hogy vigyék el egy hormonális vizsgálatra a kislányt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!