Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 15 hónapos kislánynak rendes...

15 hónapos kislánynak rendes melle van, ez normális?

Figyelt kérdés
Nem kövér és azért, hanem a melle van megnőve.
2019. aug. 8. 12:16
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
19%

A kép szerint, amit kérdésedhez csatoltál, nem abnormis.

.

Te vagy a keresztanyja.

Esküt tettél tehát, hogy a kicsi nevelésében részt veszel.

Hogy-hogy ezt a problémát a szülőkkel nem tudod megbeszélni?

2019. aug. 8. 13:14
 12/29 A kérdező kommentje:

Nem csatoltam semmiféle képet.... Én biztos nem, nem tudom, ki küldött neked képet...

Zuglóban jár. Nem merek szólni, mert a járást és a beszédet is megjegyeztem, mikor legutóbb hazalátogattak, de megsértődtek és az volt a válasz, hogy az anyja is 3 éves korában kezdett el menni, nincs baj.... Nem is mondtam, hogy baj lenne, csak semmi fejlődés nem látszik.

Zuglóban élnek, 4 havonta hazalátogatnak, akkor látom. Én is olvastam ilyen hormonproblémáról, azért kérdeztem meg.

2019. aug. 8. 13:23
 13/29 anonim ***** válasza:
85%
Orvoshoz jár gondolom vagy védőnőhőz anyuka gyerekel,akkor észre veték volna hogy gond van .
2019. aug. 8. 17:41
 14/29 A kérdező kommentje:

Hát a beszéd és mozgás fejlődésben is le van maradva.

Persze, járnak. De rengeteg kisbabát láttam és egyiknek sem volt cicije, hogy ez normális legyen. Nem kövér baba. Csak most nyáron fürdött medencében, de rugdalózón át is látszik....

2019. aug. 8. 18:43
 15/29 anonim ***** válasza:
92%
18 hónapos korára kell legkésőbb járnia (orvos ha kéri küldheti előbb is vizsgálatra,vagy elmehetnek magán úton is).Azt viszont elképzelni sem tudom, hogy lehet egy 15 hónapos gyereknél kijelenteni, hogy le van maradva a beszéde...🤔
2019. aug. 8. 18:52
 16/29 A kérdező kommentje:

Azért a legtöbb kisgyerek ennyi idős korára mondatokban beszél.

De a nagy többség már mond szavakat is. De minimum hangokat ad ki.

Ő csak sír. Azt nem mondtam, hogy baj is van, de kissé le van maradva ezzel is, az tuti.

2019. aug. 8. 19:32
 17/29 anonim ***** válasza:
92%
A mászás gond, a beszéd egyáltalán nem.15 hónaposan semmit nem mondott a fiam, 2 évesen jóindulattal volt meg az 50 szó, ami a státuszvizsgálat szerint elvileg kell. Most 3 éves, tavaly szept. óta jár bölcsibe, folyékonyan beszél, de ott indult be neki a beszéde igazából. Szóval szerintem ez nem gond egyáltalán, a mászás, és hogy fel sem állt még, az inkább.
2019. aug. 8. 22:01
 18/29 A kérdező kommentje:

Igen, köszönöm a választ. Én is gondoltam, hogy a mozgás a gond.

Hogy lehet tapintatosan megmondani, hogy vigyék el egy hormonális vizsgálatra a kislányt?

2019. aug. 8. 22:21
 19/29 anonim ***** válasza:
86%
17-es, szerintem sehogy. És ne haragudj meg, de anyuka helyében nem örülnék neki, ha "beleszólnál". Biztos járnak dokihoz, védőnőhöz, az is lehet, hogy tudnak róla, csak nem akarnak róla beszélni.
2019. aug. 8. 22:27
 20/29 Andi80018 ***** válasza:
33%
Uhh. Ez a melles dolog se normális, bár érdemes tényleg orvoshoz elvinni. Viszont hogy nem megy még ennyi idősen, az elég durva. Ha van normális védőnő, őt is meg lehetne kérdezni első körben.
2019. aug. 8. 23:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!