Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kislanyom 2eves volt jun-ban,...

Kislanyom 2eves volt jun-ban, letezik, hogy nem erett meg a bilire?

Figyelt kérdés

ha eleteszem a bilit, mondom neki, pisilj bele, keveset de belepisil, orul, megtapsoljuk, de az ingert, hogy pisilni, kell, nem erzi, igy osszepisil mindent, hiaba probalom napkozben, h bugyit adok ra...

mit tanacsoltok? tapasztalatok??? mas gyerekismik ilyen korban szobatisztak....

2010. júl. 12. 16:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem már érett rá, csak még sokat kell foglalkozni a témával. Kérdezgesd többször, hogy kell-e neki, mond, hogy szóljon ügyesen, ha igen. Sokszor bugyi nélkül könnyebb, mert az megtéveszti, úgy érzi, mint a pelust. Otthon próbáld ki pucéran.
2010. júl. 12. 16:32
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem meg nem erett ra de hamarosan az lesz.Semmikeppen ne eroltesd,legyen sokat meztelen hogy erezze mikor folyik a pisi.Sztem par het es menni fog a dolog.
2010. júl. 12. 16:34
 3/7 A kérdező kommentje:
koszi a biztatast az utolsonak...barcsak sikerulne, es igazatok lenne
2010. júl. 12. 16:34
 4/7 anonim ***** válasza:
szerintem se érett rá. az egyik ismerősünk kislánya majdnem 3 évesen lett szobatiszta, de akkor egyik napról a másikra. nyugodj meg, minden rendben van, biztos szobatiszta lesz, csak adjatok neki időt.
2010. júl. 12. 17:07
 5/7 anonim ***** válasza:

szerintem ,meg kitartás!

20 hós a fiam és tavaszota gyakoroljuk ,igaz csak a nagy melegóta nincs mindig pelenka,és egyik nap elkezdet szolni,PISI! nem mindig szol,az igaz de űgyeskedünk.

Már fölmostam az összes szobát.Kertet is össze vissza pisili,kakilja,de ez van.

ÉN BIZTOS VAGYOK HOGY ÖSSZRE SIKRÜL,TÉLRE MEG MÁR A KAKI IS FOG MENNI.

2010. júl. 12. 22:54
 6/7 anonim ***** válasza:

a szobatisztasághoz az izmoknak és az idegrendszernek is érettnek kell lennie. És mivel ezeket eltérő ütemben fejlődnek mindenkinél, ezért van, hogy valakinek már 20 hónaposan szobatiszta, másnap meg csak mjdenem három évesen lesz az a babája. Próbálni szerintem lehet - pláne most nyáron - de ne erőltesd, mert a sikertelenség hangsúlyozása feszültséget válthat ki a piciből. A nagyobbik lányom jüvő héten lesz 2,5 éves, kb 1 hónapja nappali szobatiszta és 70%-os az éjszakai. Pedig már tavaly ilyenkor mondta, hogy pisi-pisi és bele is pisilt a wc-be.

kitartást és sok türelmet kívánok. íszerintem vegyél még egy kis csomag pelust, az téged is megnyugtat :)

2,5é és 6 hónapos lányok anyukája

2010. júl. 13. 16:02
 7/7 A kérdező kommentje:
koszonom a valszokat..medencezunk, a medenceben raul a kis kannajara, hogy "pisi"...de a szabadban bugyiban osszevissza pisil mindnet.
2010. júl. 13. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!