Mi a megoldás? Más is volt így?
Van egy kisfiúnk 3 éves lesz októberben...
Még nem beszél (1 szót sem)
Játék abból áll,hogy leülök vele játszani 5perc és eldobál mindent.Ha leülök mellé lefekszik rugdos vagy a fejemre próbál mászni.Ha valamire azt mondjuk neki 10x,hogy nem 11x is azt csinálja amit nem szabad.Próbáltam már türelmesen,kedvesen megértően szeretettel,ölelessel.Volt,hogy kapott a fenekére vagy ha meghúzza a hajam meghúztam neki,hogy "látod ez fáj senki haját nem húzzuk" de nem hatotta meg.Nem akar egyedül enni sem villa,sem kanállal.Nagyon szomorúak vagyunk és mar nem tudom mit tehetnénk.Foglalkozunk vele,játszunk élményeket gyüjtünk.Természetesen mint minden családban nálunk is van rossz nap stb...Társasághiánya van?Van egy 7 hetes huga de nem tudom testvérféltékenységre sem fogni a dolgot hisz előtte is ilyen volt.🤔
Azert annyira nem rossz a helyzet szerintem, apukambol kiindulva, aki 3 evesen szolalt meg eloszor, de azota be nem all a szaja, ami neha mar irritalo is tud lenni, raadasul tanarember, szoval meloban is csak egyfolytaban beszel! :D
Azonban mihamarabb kellene szakertoi segitseget hivnod,nehogy valami megis alljon a dolgok hatterebe!!
Köszi a válaszokat.Mellesleg a fiam nem hülye csupán rendetlen és rossz sokszor.
Nem 1 éves szintjén van hisz akkor nem hiszem,hogy kirakna kirakót stb...Mert nem minden másodopercben ilyen!A megkésett beszédfejlődés miatt pedig még nem aggódom inkább mivel németo.-ban lakunk 1 nyelvet hall.Amúgy meg a rosszindulat sugárzik néhany válaszból.☺ Örülök ha te beadtad a gyereked 1 évesen akár bölcsibe gondolom 3 évesen már Andersen meséket olvasott magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!