1,5-2 éves gyermeked miben altatod éjszaka? Kb 27-28 fokban?
Nálunk is meleg van,de éjszakára mi szülök is betakarozunk, kicsit lehül a szobában a levegö.Mi nem tudunk nem betakarozni,csak ha NAGYhöség van AKKOR NEM HASZNÁLOK NYÁRI TAKAROT.
Na és killodok is a kicsivel mi be altassam.
Este Ö még izzad is alvásnál.Így pizsama nyári de hosszú újjas és pelus.Majd éjszakára éjfélfelé, ellenörzöm le-e hült és ha már nem izzad beteszem vékony hálozsákba .
Reggel , soha nincs meg izzadva ,és kellemes a szoba levegöje is.
Nyitott ablaknál vagyunk.
Én is egy ujjatlan bodyban altatom, plusz egy rövid nadrág, mert azért az erkély nyitva marad, és kicsit tényleg lehül a levegő. A takarót pedig ő is lerúgja. :)
11 hónapos kisfiú anyukája
22:27 vagyok pizsama fölsö + pelenka,
de most néztem izzadt így nem kerül rá most + semmi esetleg éjszaka ha én fölébredek megnézem a szoba levegöjét ,és eldöntöm hogy a lábára pizsamanadrágot húzzak,v. nadrág nem de, vékony hálozsákba tegyem-e.
Háta, dereka szerintem igényli az embernek a takargatást éjszaka,ha hüll a levegö.
Szia!
Az én kisfiam 14 hónapos és egy bodyba alszik meg pelusba,és nem takarom be.Az ablak is tárva nyitva marad egész este.Ő sem bírja a meleget egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!