Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 éves gyereked mennyire...

2 éves gyereked mennyire szobatiszta?

Figyelt kérdés

Mi most vagyunk épp pont 2 évesek, és ott tartunk, hogy nappal csak kisbugyi van rajta, ha pisil szól, hogy pisi és gugol le és pisil. A ugyit nem mindig huzza le, vagyis inkább ugy mondom, hogy tizből egyzser ha lehuzza.Bilire nem akar ülni viszont egyáltalán. Tegnap pl voltunk strandon és ült a törölközőn , ettünk, egyszer csak felállt a törölköző mellé állt, legugolt és pisilt majd visszaült a helyére év evett tovább.

Szóval tudom mindenkinek ügyesebb és okosabba gyereke a másénál, és ezért a sok okos ismerős anyukát már meg se merem kérdezni, ezért inkább itt érdeklődnék, hogy ez megfelelő e , vagy hogy ki hogyan csinálja???

Illetve, hogy ez amit most csinál ez jele annak, hogy menni fog neki a dolog mire megint rendes ruhát kell majd venni ősszel?? Ha igy folytatjuk jó? Illetve mit csináljak , hogy a bilit ne utálja? Mert ha pisilnie kell inkább kimegy az udvarra vagy nem pisil, minthogy ráüljön :(

2010. júl. 12. 14:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

szerintem az elsö fő ,kérdésedre is kaptál választ,és a többi kérdésedre is volt kielégitönek tünö válasz.

Nem értem mért gurultál be!!!

Légy türelmes a szobatisztasághoz.Ídö mindent megold.

2010. júl. 12. 22:06
 12/16 anonim ***** válasza:
Én a 6. vál.vagyok és sok mindent írhatsz,csak azt nem,hogy fényeztem a gyerekemet.És a fő kérdésed úgy szólt:2 éves gyereked mennyire szobatiszta?Hát,én konkrétan erre válaszoltam.
2010. júl. 12. 22:20
 13/16 anonim ***** válasza:
lehet, hogy nem tetszik neki a bili, amit egyik válaszoló írt, hogy válasszon bilit a kislány magának, az jó ötletnek tűnik. egyébként meg teljesen jó úton halad a gyerek. a szobatisztaság attól szobatisztaság, hogy felismeri az ingert és kontrollálja, mint irtad, ha kell neki, feláll és leguggol, tehát felismeri, az hogy fűbe, bilibe, szőnyegre, teljesen mindegy. az én kisfiam is 2 éves. szívesen ráül a bilire, mondja is, hogy pisi, aztán felpattan és rápisil a szőnyegre. majd megtanulja, nem kell sürgetni.
2010. júl. 13. 07:24
 14/16 anonim ***** válasza:
Szia!Tegnap 16.53-as vagyok.Elolvastam a kommented,én úgy érzem nem fényeztem a gyerekem,sajnálom ha nem ez jött le.A bilizésről csak annyit tudok mondani hogy nálunk már régen elő van véve kb.1 éves kora óta.Eleinte csak pakolgatott bele különböző dolgokat.Aztán a nővére mutogatta neki hogy mit kell csinálni vele,megszerettetni nem hiszem hogy tudod vele,ha most nem érdekli később sem fogja.Max.megérti hogy abba is lehet és egyszer csak használni fogja.Az enyémnek még az is nagyon tetszett amikor az esti fürdés előtt látta a tesóit hogy mennek a Wc-re és akkor ő is rá akart ülni.De ezt már mások is írták előttem.Szerintem ne aggódj,több ismerősöm is van akinek még itt sem tart a picije mint a tiéd vagy az enyém.Őszig még van jó 2 hónap,az alatt is rendgeteget okosodnak,és még ha teljesen szobatiszta is elő fog fordulni baleset.Tapasztalat,a kicsin kívül van még 3 lányom.Folytasd így ahogy elkezdted,a bilit továbbra se erőltesd,hagyd ha az udvaron akar guggolva pisilni az is nagyon jó,esetleg vidd ki a bilit is az udvarra és ha belepisil engedd hogy Ő önthesse ki ahová csak akarja.Az enyémnek az is nagyon tetszett hogy a fa tövébe öntötte és azt mondtuk hogy megitatta a fát.Bocsi ha hosszú lett!Más nem jut eszembe.Szerintem folytasd így ahogy elkezdted.
2010. júl. 13. 07:57
 15/16 anonim ***** válasza:

Bocsi de ezt nem igen veszem be hogy a gyereked 1 éves kora óta ágy tiszta, ugyanis ez neurológiailag képtelenség. Mondani, írni bármit lehet.

Kérdéseidre a válaszaim:

2 éves gyereked mennyire szobatiszta? Nappal szobatiszta, estére biztonság kedvéért kap pelust (van hogy üres van hogy nem)

Szóval tudom mindenkinek ügyesebb és okosabba gyereke a másénál, és ezért a sok okos ismerős anyukát már meg se merem kérdezni, ezért inkább itt érdeklődnék, hogy ez megfelelő e , vagy hogy ki hogyan csinálja??? Persze hogy megfelelő. Azt hogy én hogy csinálom nem írom le, mert ahogy előttem sokan leírták az szerinted csak fényezés volt.

Illetve, hogy ez amit most csinál ez jele annak, hogy menni fog neki a dolog mire megint rendes ruhát kell majd venni ősszel?? Talán menni fog, talán nem. Ezt nem várhatod el senkitől hogy megjósolja hogy a te lányod hogy fejlődik.

Ha igy folytatjuk jó? Igen jó.

Illetve mit csináljak , hogy a bilit ne utálja? Ültesd a wc re. A bilit meg felejtsétek el.

2010. júl. 13. 12:42
 16/16 anonim ***** válasza:
Ja és remélem ez nem fényezés volt.
2010. júl. 13. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!