Nem szeretek játszani a gyerekemmel. Mit tegyek?
Csinálj vele olyat, amit szeret. A többi játékhoz hívjátok át egy-két barátnőjét.
Én is így vagyok vele. A gyerekeim imádják, hogy nálunk mindig itt lehet a fel utca, nem zavar a gyerekzsivaly, a kupi, mint sok más anyukát.
Elég nagy baj! Szültél volna inkább egy tesót neki régen. Kivel játszon ha nem veled?
Fogalmad sincs,hogy ez mennyire befolyásolja majd az életét.
A sok agyatlan.... Épeszű felnőtt bizony nem élvezi a gyerekjátékok többségét. Más az értelmi szinvonaluk. Evidens, hogy az ember játszik a gyerekével, ahogy az is evidens, hogy a tevékenység maga kb 100% nem okoz enki oromet, csak azért csinálja, mert a gyerek élvezi. Minél kisebb a gyerek, annál többet kell vele foglalkozni, annál többet kell vele játszani. Az ember tudja ezt, így vállal gyereket. De ez nem jelenti azt, hogy kutya kötelessége élveznie minden egyes pillanatot. Nem, a kaki pelenkát se volt öröm cserélni, és nem, az egész álló nap tartó "játsszunk allatkorhazat" se élvezet.
Mi mindennap játszottunk egyutt. De nem, nem allatkorhazat meg hasonlót egész nap, amitől az idegbaj kerülgetett, hanem olyat, amit én is élveztem. Játszottuk mondjuk fel óráig az allatkorhazat, aztán mentünk Pl biciklizni, vagy festeni.
Attól nem lesz senki rossz anya, hogy nem élvezi a gyerek játékokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!