Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nem szeretek játszani a...

Nem szeretek játszani a gyerekemmel. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem szeretek kártyázni, babázni, autózni, a szerepjátékoktól kiráz a hideg is. Van még valaki így? Tudnátok olyan játékokat mondani, amit élvez egy felnőtt is? Nem szeretnék állandóan nemet mondani, vagy muszájból csimálni, ő is látja, hogy szenvedek tőle. 7,5 éves kislány.
2019. aug. 4. 08:22
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Társashoz elég nagy pl.vagy barkóbához.
2019. aug. 4. 08:28
 2/18 anonim ***** válasza:
92%
Így voltam én is. Mi kreatív dolgokat játszottunk együtt - festés, gyurma, stb. Illetve társasjátékokat,meg mentünk bicajozni, úszni.
2019. aug. 4. 08:54
 3/18 anonim ***** válasza:
37%
Furcsa lehetsz komolyan. Azt mondom társasozzatok, kiranduljatok, menjetek úszni. Vegyél neki egy kutyát, amit gondozhat és szerethet, amivel játszhat, ha már te nem vagy hajlandó.
2019. aug. 4. 08:56
 4/18 anonim ***** válasza:
39%
4-es ilyet ne mondj, egy olyannak, aki a gyerekével sem játszik. Mi lenne azzal a nyomorult kutyával...a fejükre nőne, es adnak le a gyepire...
2019. aug. 4. 09:10
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Én legozni pl szeretek a gyerekekkel. Az ilyen bugyutább játékok nem kötnek le, azokat az apjukkal játsszák, de legozni, festeni, rajzolni szeretek. A lányom szeret fodrászosat is játszani, ez a kedvencem, mert igazából csak összevissza fésüli a hajam, de közben annyira koncentrál, hogy csöndben van, én meg addig olvasok, "mint az igazi fodrásznál". :) Lábkörmömet is hagyom, hogy kifesse bármilyenre, azzal is el tud szöszölni hosszan.
2019. aug. 4. 09:14
 6/18 anonim ***** válasza:
60%

Csinálj vele olyat, amit szeret. A többi játékhoz hívjátok át egy-két barátnőjét.

Én is így vagyok vele. A gyerekeim imádják, hogy nálunk mindig itt lehet a fel utca, nem zavar a gyerekzsivaly, a kupi, mint sok más anyukát.

2019. aug. 4. 09:37
 7/18 anonim ***** válasza:
25%

Elég nagy baj! Szültél volna inkább egy tesót neki régen. Kivel játszon ha nem veled?

Fogalmad sincs,hogy ez mennyire befolyásolja majd az életét.

2019. aug. 4. 09:38
 8/18 A kérdező kommentje:
Én igyekszem! Szó sincs arról, hogy magára van hagyva, az apja rengeteget játszik vele. Mégegy gyereket meg nem a meglévőnek szülünk, hogy el legyen a valagán, számomra meg ez a fura felfogás.
2019. aug. 4. 10:04
 9/18 anonim ***** válasza:
58%
Én megértelek, bér megoldást nem nagyon tudok. Én sem szeretek játszani a szintén 7,5 évesemnel. Már minden játékot meguntam. Kirándulni szeretek, kerékpározni, de leülni már nagyon társasozni sem.
2019. aug. 4. 10:20
 10/18 anonim ***** válasza:
80%

A sok agyatlan.... Épeszű felnőtt bizony nem élvezi a gyerekjátékok többségét. Más az értelmi szinvonaluk. Evidens, hogy az ember játszik a gyerekével, ahogy az is evidens, hogy a tevékenység maga kb 100% nem okoz enki oromet, csak azért csinálja, mert a gyerek élvezi. Minél kisebb a gyerek, annál többet kell vele foglalkozni, annál többet kell vele játszani. Az ember tudja ezt, így vállal gyereket. De ez nem jelenti azt, hogy kutya kötelessége élveznie minden egyes pillanatot. Nem, a kaki pelenkát se volt öröm cserélni, és nem, az egész álló nap tartó "játsszunk allatkorhazat" se élvezet.

Mi mindennap játszottunk egyutt. De nem, nem allatkorhazat meg hasonlót egész nap, amitől az idegbaj kerülgetett, hanem olyat, amit én is élveztem. Játszottuk mondjuk fel óráig az allatkorhazat, aztán mentünk Pl biciklizni, vagy festeni.

Attól nem lesz senki rossz anya, hogy nem élvezi a gyerek játékokat

2019. aug. 4. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!