Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mekkora gyereket vinnétek moziba?

Mekkora gyereket vinnétek moziba?

Figyelt kérdés
Ti gyerkőcötök mekkora volt, mikor először elvittétek?
2019. aug. 2. 00:41
 1/10 anonim ***** válasza:
87%
6 éves volt, előtte nem tudtunk menni úgy alakult. Pörgős csajszi, de sikerült végignéznünk a Grincset karácsonykor. Szerintem 5 évesen is kibírta volna, jó, de nem túl hosszú mese kellett volna.
2019. aug. 2. 01:28
 2/10 anonim ***** válasza:
85%
A lányom kis híján 5 éves lesz, mikor már novemberben először visszük majd. Előbb nem mertem megkockáztatni, mert itthon sem tudott egy mesét 10 percnél tovább nézni. Mostanában viszont már sikerült végigülnie egy- egy mesét.
2019. aug. 2. 05:09
 3/10 anonim ***** válasza:
26%
Szerintem az én diam még 5 év múlva se lesz képes megülni a seggén másfél órán ám, pedig most 6 éves. Így maradt az itthoni mozizás. Ha mégis kibírná, akkor a beszédével zavarna mindenkit, folyton duruzsolna. Szerintem majd a nagy kamaszkorban megy először moziba, mert annak semmi értelme, hogy a felénél el kell jönnünk.
2019. aug. 2. 05:55
 4/10 anonim ***** válasza:
30%
4 éves volt, Lego movie. Imádták az apjával, én meg aludtam egy jót. Pedig az én fiam sem tud 5 percet csendben/nyugodtan ülni.
2019. aug. 2. 06:42
 5/10 anonim ***** válasza:
24%

4 évesen próbáltam párszor, nem ment neki, 5 évesen már egy rakat filmet látott. Néha kicsit megijedt, de pl a kacsás mesén sikított, amíg az új aladdinnál viháncolt, pedig más a korhatárbesorolásuk(aladdin a kedvenc meséje a zeék miatt)

Érdekes, hogy egy csingilinget 3 évesen is végignézett, de moziban ez már nem ment, ott sok az inger.

Kicsiként csak akkor vittem, ha nagyon kevesen vannak, egyszer minimum pisil film alatt.

2019. aug. 2. 07:11
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem életkor függö szerintem. A gyerek személyiségétöl függ, meg attól, hogy mennyire köti le az adott film.
2019. aug. 2. 07:45
 7/10 anonim ***** válasza:
24%

Az én fiam alapvetően nyugis természet, talán 5 éves volt, amikor először mentünk, de így is elunta magát. Pedig a film érdekelte, de sok még nekik ennyit egy helyben, csendben ülni.

Nem zajongott vagy zavart másokat, csak láttam rajta, hogy unja magát a vége felé.

2019. aug. 2. 08:45
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem az kortól függ.

A lányom 6, jó sokáig még nem fogjuk vinni, nem bírná ki

2019. aug. 2. 09:20
 9/10 anonim ***** válasza:
80%

Hatalmas Verdák rajongó.

4 éves múlt áprilisban, és júliusban mentünk megnézni a Verdák 3-at.

Kb az utolsó 10 percre állt fel, de állva is végignézte. De azt nagyon várta.

Tavaly a Ralph lezúzza a netet néztük (akkor volt 5 éves), az már annyira nem kötötte le. Pedig az elsőt szerette.

Most a Kis kedvencek titkos élete volt, ez sem tettszett neki annyira.

Nem zavart mást, mert csak felállt, átült az ölembe, halkan kérdezte mikor lesz vége. Szóval kínlódott kicsit a végére, de nem volt másnak zavaró.

2019. aug. 2. 09:22
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
4 éves volt a fiam, élvezte, végig tudta nézni, pedig egy igazi kis örökmozgó.
2019. aug. 2. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!