Miután háziállatot simogattatok, esetleg pusziltatok hozzáértek a gyerekhez?
Figyelt kérdés
A lányoméknál van 1 hatalmas nagy macska és 2 pici (1 és 4 éves) gyerek. Múltkor mikor voltak náluk (amióta megvan a macska most voltam ott először) és meglepődve vettem észre, hogy a lányom is meg a vőm a macskás kézzel, szájjal(mivel puszilgatják is) érnek a gyerekekhez. Ez csak nekem furcsa ? Benti cica, de én ennél jobban félteném a gyerekeket.2019. júl. 31. 21:02
12/16 anonim válasza:
Véletlenül elküldtem... Szóval 3 benti macskám, 1 benti kutyám és 3 gyerekem van. Nem tudom te mitől félted a gyereket, de az enyémeknek még soha, semmi bajuk nem lett pedig simogatják az állatokat és nem mosnak utána kezet. Evés előtt persze igen, de minden macskázás, kutyázás után nem.
13/16 anonim válasza:
Szerintem is túl van parázva a dolog. Én terhesen is simogattam a (benti) cicámat, néha szoktam a fejére adni puszit, és egészségesek vagyunk, baba is meg én is. Se a macska se én nem estünk át a toxoplazmózison, de nem is engedtem ki a terhesség alatt az udvarra, oltva, féregtelenítve van, nem kaphatunk el semmit. Evés előtt kezet mosunk.
14/16 anonim válasza:
Kinti-benti kutyáink vannak. Simogatom, puszilgatom van, hogy feljönnek az ágyra. A gyerekem újszülött korában kezet mostam utánuk, most 1,5 éves és már 1 éve nem csinálok belőle ügyet. A kutyák is tiszták és a gyerek is. Számomra az mindent bizonyít, hogy se mi szülők, se a gyerek sosem vagyunk betegek :)
15/16 anonim válasza:
Simogatjuk, puszilgatjuk, csak akkor mosunk kezet, ha eszünk vagy kaját készítünk, azt is csak a szőr miatt, nehogy benne legyen az ételben véletlen, nem azért, mert megbetegítene, hanem mert undi szőrt találni a falatban.
16/16 anonim válasza:
Én kis koromban stikába ettem a száraz macskatápot a macska tálkájából és soha semmi bajom nem lett tőle :D úgy nőttem fel hogy mindig volt benti macskánk, velük aludtam egy ágyban, simogattam őket, puszilgattam a fejük búbját, nem kell ezen idegeskedni hogy macskát érintett kézzel nyúlnak a gyerek bőréhez :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!