Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy utazzunk 16 hónaposunkkal?

Hogy utazzunk 16 hónaposunkkal?

Figyelt kérdés

Eddig még 6 órás utat nem tettünk meg vele egyben. Az átlaghoz képes izgágább a gyerkőc, sokszor egy félórás utat is képes végigüvölteni mert unja magát.

Úgy gondoltuk, hogy hajnali 4 körül indulnánk (ennél korábbi kelést nem tudok elképzelni), de fogalmam sincs, hogy hogy viseli majd a hjnali ébresztést és hogy szépen visszaalszik-e majd a kocsiban, vagy hogy lesz ez?

Ti hogy oldottátok meg? Hajnali 4-es indulás szerintetek

jó? (Amúgy reggel 7-kor kel és 12:30-kor van egy kétórás alvása)

Milyen tippeket tudtok adni ha üvöltene (zeneovi CD, mesejáték CD, kajával tömés, játékok adogatása a sztenderd nálunk, de pár perc után mindet megunja)

2010. júl. 11. 21:13
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha olyan helyre utaztok, hogy nem gond az éjszakai érkezés, akkor este induljatok, és akkor végig aludni fog.

Mi íg yoldjuk meg, esti fürdés után a szokásos felöltözés, szopi, aztán alvás. Ha már alszik, akkor levisszük és a kocsiban durmol tovább.

2010. júl. 11. 21:28
 2/4 A kérdező kommentje:

sajnos én nemhogy levinni nem tudom úgy a gyereket, hogy ne ébredjen fel, hanem pl. egy plédet nem tudok úgy ráteríteni, hogy ne kelljen fel rá. Ha megáll a kocsi már attól felébred. :(((

Attól félek leginkább, hogy felkeltjük 4-kor és nem lesz totál kóma, hanem majd nekiáll virgonckodni aztán ébredhettünk "potyára" hajnali 4-kor.

2010. júl. 11. 21:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem is meg kellene próbálnod,hogy előbb induljatok (kb 2-kor).Este fürcsi,hami és öltöztesd abba a ruhába amibe vinnéd..max egy hosszú ujjú felst majd ráadsz ha fent lesz.Éjjel Apa bepakol a kocsiba stb és csak akkor keltsd fel (tulajdonképpen ne is keltsd fel csak álmában vidd le) amikor már minden kész van az indulásra.A kocsiban pikk-pakk vissza fog aludni-sötét lesz,zötykölődés stb.Jó utat!!!
2010. júl. 11. 22:24
 4/4 anonim ***** válasza:

Mi indultunk már 4 órakor a kisfiammal. Ébredés után rögtön megetettem és a kocsiban tovább aludt. De akkor még kisebb volt. Az utazás közben pedig mindig viszek könyvet, vagy kifestőt amit firkálgat. Sőt most találtam egy nagyon jót, igaz nagyobb gyerekeknek van, de az én 18 hónapos fiam nagyon élvezte. Valamilyen foglalkoztató füzetecske, amiben matricák vannak és azt lehet ide-oda ragasztgatni. A tesco-ban vettem.

Szerintem a hajnali kelés miatt egy kicsit fáradtabb lesz és hátha alszik valamennyit a kocsiban is.

2010. júl. 11. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!