Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 9 hós babával hova utazzunk...

9 hós babával hova utazzunk el 3 éjszakára márciusban, belföldön?

Figyelt kérdés

Jó lenne, ha nem kellene 1,5-2 óránál többet utazni Pesttől. Milyen bababarát helyeket ismertek? Március végén mennénk, ki tudja milyen idő lesz, de azért jó lenne kirándulni, meg jó lenne az is, ha lenne kulturált fürdőhely, ahová a babát is be lehetne vinni.

Félpanziós ellátást kérnénk - hotelbe, vagy panzióba...

Tudnátok ajánlani valamit?

Esetleg Szigliget/Tapolca környékén?

2011. febr. 24. 11:19
 1/3 anonim ***** válasza:

Mi Balatonkensére mgyünk, igaz nekem a kicsi is már 2 éves, de amikor ekkor volt Szilvásváradson voltunk éppen.

Előtte Köszegen és környékén.

De Mátra sincs messze.

Sima panzióban.

Mondjuk mi megyünk kül és belföldre "kisgyerek nem akadály "jelszóval"

2011. febr. 24. 11:26
 2/3 A kérdező kommentje:

Ha esetleg volt olyan panzió/Hotel, amivel nagyon elégedett voltál, ajánlanál?

Szilvásváradon mi is gondolkozunk, de lehet, h inkább nyárra tartogatjuk, amikor szép zöld lesz már minden. :)

2011. febr. 24. 11:30
 3/3 anonim ***** válasza:

mi épp múlt hétvégén kisbéren voltunk a kincsem wellness hotelben,nekünk nagyon tetszett.ez egy kisebb családiasabb hotel,de bababarát,(kiv h nincs lift de csk 1 emelet van).Pesttől másfél óra csak.Babónak is nagyon tetszett, ő most 6 hónapos.

A gyermekmedence elég hideg vizű,nem tudom bele akarnád-e vinni,én még nem vittem volna akkor sem ha meleg,csak zuhanyoztattam.

2011. febr. 24. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!