1-2 hónapos babával mennétek nyaralni egy hétvégére 2napra belföldön?
Nem.
A fiam 6 hetes koráig azt sem tudtam, hol vagyok, addig rázódtunk össze, de a napirend kialakulása (nem én a fiam alakította ki magának) legalább 3 hónapos koráig tartott, akkor már tudtam, kb mikor lesz éhes vagy álmos, és ekkor kezdte átaludni az éjszakát.
Nekem korábban fizikailag nagyon megterhelő lett volna több napra elutazni bárhova a babával, és vinni a fél lakást.
Most a másodikkal már lehet, hogy más lenne, mármint a nagy miatt sem biztos, hogy 3 hónapig otthon dekkolhatok:)
én nem mentem :)
1 hónaposan egy napunk úgy nézett ki, hogy kis túlzással reggeltől estig a mellemen lógott a babám :D
hát én annak örültem ha egy órát alhattam egyedül :)
de ha neked az esni jól, menj nyugodtan
mennék mindenképp. lányom most 9 hónapos. ma voltunk egy rendezvényen és párommal pont azt beszéltük, mennyivel könnyebb egy kisebb gyerekkel aki csak eszik és alszik, míg a mi lányunk, mindenhova mászni akart, mindent meg akart kóstolni stb. fárasztó :)
úgyhogy irány nyaralni!!
Ebben a kérdésben a baba döntene. :)
Ha sok a tejed, jól eszik, könnyen büfiztethető, nagyokat szunyál, akkor mennék.
De ha hasfájós, pótlás kell neki, nyugtalan baba, akkor inkább ezt a nyarat még kihagynám. Főleg, ha még nem állt be egy kis rendszer a baba életében. Csak azért felesleges kifizetni a szállodát, hogy benn kuksoljatok, mert a kicsi folyton szopizik. Az otthon is megy, kényelmes, ismerős környezetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!