1-2 hónapos babával mennétek nyaralni egy hétvégére 2napra belföldön?
Mi 3 hónaposan Horvátországba mentünk autóval egy hétre, két helyre, sokat autóztunk, és nagyon jó volt. Akkor még csak anyatejen élt, így könnyen mentek a dolgok.
Most egy éves, 5 napot voltunk belföldön, és szörnyű volt. A kétórás autóutat nehezen bírta, rengeteg babakaját és tápszert is vittünk, meg vízforralót, babavizet, etetőszéket etc, 3 napig székrekedéssel kínlódtunk, nem sorolom.
Szóval az elején én kihasználnám az időt, mert sokkal könnyebb, de mint fent látszik, szülője válogatja, kell hozzá rugalmasság és kedv is. Nekem volt és lenne most is.
én nem mennék, mert nyűgös, sírós babáim vannak meg nem akarnék másokat zavarni az állandó sírással. :)
ha jól evő, jól alvó, nem sírós, nem hasfájós lenne, akkor elmennék talán.
"Az nem igazán nyaralás nekem, hogy ugyanazt csinálom más városban, mint itthon. Persze a házimunkát kivéve. Attól, hogy eszik meg alszik, még ugyanúgy figyelni, gondozni kell..." 21.43
Hát akkor most hosszú évekig kivontad magad az utazásokból, mert amit írsz, sokáig tart, nem csak néhány hónapig, sőt, később nehezebb, vagy inkább más. Szerintem kell a kikapcsolódás, fellélegzés, mert csomó minden ugyanaz mint otthon, de akkor sem teljesen ugyanaz, be lehet csavarodni pár hónapos/éves otthon léttől könnyen. A kivételek persze örülhetnek, nekem jót tesz ha megyünk valahová, akár 1 napra, akár többre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!