Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1-2 hónapos babával mennétek...

1-2 hónapos babával mennétek nyaralni egy hétvégére 2napra belföldön?

Figyelt kérdés
2011. júl. 16. 19:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Mi 3 hónaposan Horvátországba mentünk autóval egy hétre, két helyre, sokat autóztunk, és nagyon jó volt. Akkor még csak anyatejen élt, így könnyen mentek a dolgok.

Most egy éves, 5 napot voltunk belföldön, és szörnyű volt. A kétórás autóutat nehezen bírta, rengeteg babakaját és tápszert is vittünk, meg vízforralót, babavizet, etetőszéket etc, 3 napig székrekedéssel kínlódtunk, nem sorolom.

Szóval az elején én kihasználnám az időt, mert sokkal könnyebb, de mint fent látszik, szülője válogatja, kell hozzá rugalmasság és kedv is. Nekem volt és lenne most is.

2011. júl. 16. 21:03
 12/17 anonim ***** válasza:
20-05: Mi is augusztus elején megyünk Balcsira, 3 hónapossal, 4 napra! :)
2011. júl. 16. 21:09
 13/17 anonim ***** válasza:
Én nem mennék, vagyis nem is mentem. Az nem igazán nyaralás nekem, hogy ugyanazt csinálom más városban, mint itthon. Persze a házimunkát kivéve. Attól, hogy eszik meg alszik, még ugyanúgy figyelni, gondozni kell, persze kettesben pihengetni tudtok amíg alszik, meg sétálgatni, nézelődni, a babakocsiban elvan. De ami az igazi szórakozást illeti, strandolni, pancsizni, este elmenni valahova beülni, iszogatni vagy ilyesmi, amitől igazán más egy nyaralás mint a hétköznapok, azt nem igazán. Ha megy veletek még családtag, akkor az már más, mert akkor addig vigyáz rá, míg elmentek valahova. Ha nyugodt a babád, nem szokott nyűgösködni napközben, sokat alszik, akkor menjetek nyugodtan, jó a levegőváltozás, de nekem ezért nem érné meg elutazni.
2011. júl. 16. 21:43
 14/17 anonim ***** válasza:
Én olyan 3-4 hónapos korában mennék csak, addig nekem nehéz volt nagyon.
2011. júl. 16. 21:55
 15/17 anonim ***** válasza:

én nem mennék, mert nyűgös, sírós babáim vannak meg nem akarnék másokat zavarni az állandó sírással. :)

ha jól evő, jól alvó, nem sírós, nem hasfájós lenne, akkor elmennék talán.

2011. júl. 16. 23:54
 16/17 anonim ***** válasza:

"Az nem igazán nyaralás nekem, hogy ugyanazt csinálom más városban, mint itthon. Persze a házimunkát kivéve. Attól, hogy eszik meg alszik, még ugyanúgy figyelni, gondozni kell..." 21.43

Hát akkor most hosszú évekig kivontad magad az utazásokból, mert amit írsz, sokáig tart, nem csak néhány hónapig, sőt, később nehezebb, vagy inkább más. Szerintem kell a kikapcsolódás, fellélegzés, mert csomó minden ugyanaz mint otthon, de akkor sem teljesen ugyanaz, be lehet csavarodni pár hónapos/éves otthon léttől könnyen. A kivételek persze örülhetnek, nekem jót tesz ha megyünk valahová, akár 1 napra, akár többre.

2011. júl. 17. 01:23
 17/17 anonim ***** válasza:
21:43-as vagyok. Nem vontam ki magam az utazásokból, csak nem úgy képzelem el a nyaralást, pihenést, hogy igaz más légkör, de kötött az egész. Nem kéne leszólni azért, mert másképp gondolom. A saját kisfiamból indultam ki, nekem ennyi idősen nagyon sokat nyűgösködött, hasfájós is volt, volt hogy bármit csináltam szinte egész nap bőgött mikor ébren volt. Kb. 2 hós koráig. Szóval vele hiába is utaztunk volna el, nyüglődés lett volna ugyanúgy, mint itthon. Azért írtam is, hogyha az övé nyugodt baba, akkor menjenek csak el.
2011. júl. 17. 08:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!