Szülők! Ti mit szólnátok ha a 17 éves lányotok első barátja 30 éves lenne?
Nem örülnék.
Milyen csökött 30 éves az, aki kis 17 éves csajjal akar járni?! Nyilván a korosztályában egy nőnek sem kellene.
38/N
Nem örülnek, azért 17 évesen szetintem egy 30 eveshez nagyon kislany meg.
31/n
32 éves férfi vagyok, ha nem lenne feleségem és gyermekem, akkor is égne a pofámról a bőr, ha egy középiskolás lányt próbálnék felszedni.
Bár vannak érettebb lányok ebben a korban, de azért az olyan beszélgetések, hogy jaaaj, a nyomi föcitanár már megint karót adott meg egy csomó házit, vagy hogy úgy hallottam a múltkori buliban a Márk megfogta a Lilla sejhaját és részegen látta valaki őket smárolni pedig a Márk amúgy a Klaudiára hajt- hát szóval eléggé süllyednék. Persze ebben a korban nekem is ilyesmik voltak a problémáim, ez így volt természetes.
A mostani témáink, életvitelünk, céljaink már teljesen másak a feleségemmel, ezt nem taglalom.
Engem az sem nyugtat, ha a srác úgy viselkedik, mint egy 20 éves. Ezt mondjuk nem tudom miben nyilvánul meg, nem kell 30-on túl sem valami fonnyadt unalmas muksónak lenni, de más az értékrend, megjelenés.
Mindemellett tiltani nem tiltanék semmit látatlanban csak emiatt, annak nincs értelme. Viszont alaposan utánajárnék a dolgoknak.
Nem hinnem, hogy egy 30evesnek egy 17 evesre van szuksege, vagy forditva.
Egy 30eves gondolkodasanak mar erttnek kell/kene lennie, de mint irtad, az ove nem az, huszoneves a jelleme, hat ez gaz, ezert nem talal maganak a korosztalyabol baratnot, mert egy 25-30eves no mar atlat azon, amin egy 17eves, aki meg csak eppen kilepett az eletbe, de azt hiszi mar sokat megelt, meg nem lat at.
Amugy nem tiltanam, annal jobban menne hozza a lanyom, magambol kiindulva 😅
Inkabb megprobalnam terelgetni, befolyasolni a lanyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!