Ti mit tennétek ebben a helyzetben? Hozzam haza, küldjem koliba, vagy keressek neki másik albérletet?
Jól írják, kollégiumokban még nagyobb a buli, nagyobb a társasági lét is, az nem lesz megoldás. Ha hazarángatod bizonyosan nem fogja befejezni az egyetemet, majd annak rovására megy, ha bejárós lesz.
Ami szerintem gáz nagyon, hogy a lakásban cigiznek. Mármint kérdés, hogy tényleg ott cigiznek? Láttál bent hamust, vagy valamit?
A kauciónak búcsút mondhatsz ha tényleg átható cigi szag van bent.
Mivel nyilván nem tudod a szoknyád mellé ültetni a lányodat,a cigiről meg a pasitól max a véleményedet mondhatod el neki, de gondolom te se szeretnéd, hogy idővel megszakítsa a kapcsolatot veled, ahogy sokan tették a válaszolók közül. Ugyanez a pasira.
Én azt tanácsolom, hogy adj neki egy olyan ultimátumot, ami a lakásra vonatkozik. Tegye rendbe, ne cigizzenek bent, a szagát se akarod érezni (vannak tök jó, olcsó automata légfrissítők) és kész.
Mellesleg tök igaza van azoknak akik azt kérdezték, hogy mégis mikor élje ki magát? Attól hogy még van ott egy srác, nem biztos, hogy minden hétvégén másnál van.
🤣Akkor majd 2 hónap múlva oda is beköltözik vagy ez a csávó, vagy egy másik.
Te tényleg nem látod a fától az erdőt? Attól, hogy elviszem innen még pasizni fog, vagy ezzel vagy mással. Ez nem megoldás, csak ilyen majd én meg mondom, mert én fizetek mindent hozzáállásé. Nem mellesleg abszolút érzékelteti, hogy nem kezeled semmiképpen magaddal egy szinten a lányod. Ő a gyereked, oké, de 18 után illene kicsit visszavenni házsártos anyuciból, és elővenni a "barátnők" vagyunk anyuci feelinget.
Következő kérdés a gyakorin: Nem beszél velem a lányom,pedig csak jó anya akartam lenni.Mit tegyek?
Ilyen anyàm ne legyen.
Örülj neki hogy együtt laknak, és nem az éjszaka közepén csámborog összevissza a lányod. Inkább adj neki pénzt fogamzásgátló tablettára.
Hagyd élni. Az egyetemen mindent elértem amit lehetett, mégis volt 1-2 züllött évem, és imádtam!
Megbeszélném vele, hogy amig komolyan tudja venni a vizsgaidőszakot, és nem az lesz a sztori vége, hogy 8 év alatt végzi el az 5 éves képzést, hanem tartja magát a tantervhez, addig azt csinál amit akar. Ha kicsúszik a képzési időből, akkor meg tartsa el magát. Ez így szerintem korrekt. Én megadtam anyának annak idején a neptun-kódomat és jelszavamat, hogy bármikor csekkolhatja, hogy 4,5 felett tartom az átlagomat (természettudományi képzés, ELTE), emellett annyit pasiztam, cigiztem, piáltam, züllöttem amennyit én magam eldöntöttem és vállaltam. A vizsgaidőszak szigorú volt, önszorgalomból a lakást se hagytam el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!