Ti mit tennétek ebben a helyzetben? Hozzam haza, küldjem koliba, vagy keressek neki másik albérletet?
😃Csináld csak!
Ez az amíg az én kenyeremet eszed, addig én mondom meg mit csinálj duma jó messzire fogja lökni tőled a lányod! Az én anyám is ezt csinálta!300kmre költöztem tőle...
Ha nem egy lecsúszott szralakkal köti össze az életét, hagyd már békén!
18 évesen nem kamasz
Tényleg leülni kellene vele beszélni, hogy ő hogy érzi magát, hogy megy a suli
Ha rögtön az a reakció, hogy "kiveszed", mert félted a férfitól, tényleg csak ellököd magadtól.
Alig vagy kontroll mániás..
Megsúgom épp a minap jött egy anyuka egy kérdéssel hogy miért lépett le a 18 éves lánya egy pasival külföldre. Mikor eddig jól tanult, nem is pasizhatott, és mindig azt csinálta amit a szülők akartak. Hát épp ezért. Ugyanerre a sorsra fogsz jutni te is.
Felnőtt nő, annyit kerhetsz tőle hogy tiszteljen meg a bizalmával és te cserébe elfogadod a döntését.
Azt hiszem, hogy többet neked sem kell menned hozzá sehová, ha ezt megléped. Mert utálni fog
Tanul? Igen. Dolgozik? Igen. Akkor hagyd már, hogy kipróbálja a cigit, a piát, a rosszfiúval a szexet, meg egyéb dolgokat. Most van itt az ideje, nem 30 évesen 2 gyerek mellett kell sóvárogni, hogy "de jó lett volna fiatalon kipróbálni a vizipipát meg kikötözve dugni azzal a pasival az albiból". Gondolkodj már! Lehet véleményed persze, nem kell helyeselni sem, de nézz félre. Ne büntesd, mert magadnak ártasz.
A koli drágább lett volna
Na, eddig hittem el... Az én lányom is Bp-n él albiban, 4 éve, tesóm fiai kollégisták. A két koli kb fele az albinak.
A következő kérdés a gyerek vállalás/nevelés topikban fog landolni a kérdező lányától. Úgy fog hangzani, hogy "lehetek terhes?" A pasi le fog lépni amint megsejti a fogantatást.
Kérdező! A lányod visszaél azzal, hogy te felelsz a lakásért. (Cigi)
Elvárja a támogatást, de kizár az életéből. (Nem mesélt a barátjáról)
Ha annyira felnőtt, miért nem rendezi korrekt módon a dolgait? Ha nekem kéne egy teljes felújítást kiperkálni a bérlemény rongálása miatt, kifizettetném vele később (diploma után) az utolsó centig. Továbbá még egy albérletet nem kapna a segge alá. Menne a Kaposvári egyetemre, gondolom az tőletek elérhető busszal. Otthon lakhatna, a pasikája meg látogathatná, de az ilyen alakok nem utazgatnak egy lányért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!