17 éves koráig hagyták a dühkitöréseit, most már nemigen tudnak vele mit csinálni.
Egyébként 18 évesen sem rakhatja ki csak úgy. Be van jelentkezve a gyerek oda.
2019. júl. 3. 10:51
12/20 anonim válasza:
"csak akkor az ő háza is ha van tulajdonjoga"
Ha az apuka meghalt, akkor a gyerekek nyilván megrökölték az apai részt, ha apukádnak volt tulajdonjoga.
2019. júl. 3. 11:21
13/20 A kérdező kommentje:
már kis gyerekként is nagyon problémás volt,de szerintem azt hitték elnövi,így az évek alatt csak rosszabb lett a helyzet.mostmár fizikailag is bántalmazza a családot.
2019. júl. 3. 11:24
14/20 anonim válasza:
Akkor kellett volna vele foglalkozni. Ha kisgyerek korában szeretik, kedvesen bánnak vele, ő meg agresszív, akkor már kis korában szakemberhez kellett volna vinni. Most már elszálltak azok az évek, amikor nevelni lehetett volna. Óvodából, iskolában nem jött állandóan a vészjelzés, hogy probléma van, csinálni kéne valamit? Gondolom jött, csak anyuka nem törődött vele. Most megeheti, amit főzött magának.
2019. júl. 3. 11:30
15/20 anonim válasza:
A gyerekemet nem vágnám ki, mindenképp keresném a problémára a megoldást. A férjem nem tudta kezelni az indulatait. 1-1összeveszésnél bezúzta az ajtót sorolhatnám. A szülei alkoholisták, telibekakálták az egész életét. De ő felkeresett egy szakrendelést, mert megmondtam ez az egy esélye van, hogy én családot vállaljak vele. Ez 6éve volt. Tökéletesen segít ezen a sport is. Anyaként addig mennék ameddig nem tudom ezt megbeszélni vele és nem tudnám rábírni arra, hogy bizony ezt komolyan kell venni. De ez nem egyszerű azt tudom. Segítséget kell kérni.
2019. júl. 3. 11:42
16/20 anonim válasza:
Orrba kell ba..szni.
2019. júl. 3. 21:21
17/20 A kérdező kommentje:
tegnap még a rendőrök is kint voltak annyira balhėzott.
Most már tényleg megérdemelne egy orrbavágâst..
2019. júl. 4. 09:01
18/20 anonim válasza:
1. Nevelési tanácsadó.
2. Nem dobnám ki, de ha ő hivatkozik a tulajdonjogára, akkor azért felvilágosítanám, hogy a haszonélvezeti jog (ami az anyjának van a házon, mert özvegyként tuti van) erősebb, mint a tulajdonjog, és a haszonélvező simán kiteheti a tulajdonost. Csak hogy tisztában legyen vele....
2019. júl. 5. 13:04
19/20 A kérdező kommentje:
a nevelési tanácsadóban mit tudnak csinalni..?
2019. júl. 5. 13:41
20/20 anonim válasza:
Nevelési tanácsot adni... Valószínűnek itt az lenne célravezető, ha első körben az anya kapna pszichológiai segítséget, illetve családterápia kellene...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!