Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti engeditek a gyereketeknek...

Ti engeditek a gyereketeknek hogy dekoralja a szobajat?

Figyelt kérdés
18 eves vagyok es amiota az eszemet tudom olyan a szobam amilyennek csak akarom. Tele van szemelyes holmikkal, kepekkel, poszterekkel a falam, en valasztottam ki a szinet csupa olyan dolog van korulottem amit imadok. Anyaek nem szolnak bele egyaltalan, azt csinalok amit csak akarok. Multkor itt jart az egyik rokonunk es belesett a szobamba majd teljesen kitert a hitebol hogy ez mi. Rendesen nekiesett apukamnak hogy ezt megis hogy engedi, hogy igy hogy tanulok rendet, meg miert engedi hogy kupiban eljek. (hozzateszem tenyleg eleg rumlis vagyok, de pont elotte raktam rendet szoval nem volt kupi) Arra is kiakadt hogy miert engedik a szuleim hogy tele legyen mindenfelevel rakva a falam, milyen igenytelen hatast kelt. Aztan elmondta hogy az o lányának a szobajaban nem lehet semmi ilyesni, minden nap takaritania kell, csak apro disztargyak lehetnek, semmi tobb.. Hogy oszinte legyek en meg is bolondulnek egy ilyen sivar kornyezetben es csak erdekel hogy ti szulok mit engedtek meg a gyereketeknek mert nekem a rokonom hozzaallasa eleg furan hatott, de erdekel masok velemenye is:)
2019. júl. 2. 19:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
79%

Én anno szabad kezet kaptam, tele volt mindenféle poszterrel, rajzzal, emlékkel. Viszont hetente 1x tutira rendet kellett tennem, tisztaság pedig alap volt.

A gyerekeim még csak alsó tagozatosok, de ugyanez a tervem.

2019. júl. 2. 20:52
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Szüleid helyében az ilyen rokont soha többet be nem engedném a lakásba. Egyáltalán milyen jogod szól bele abba hogy a szüleid hogy nevelnek téged.
2019. júl. 3. 08:08
 13/13 anonim válasza:
100%
Nekem még a fal színét is megmondták. Fiú létemre rózsaszín szobám volt. El se lehet képzelni, mennyire ciki volt. Haverokat nem is mertem áthívni.
2019. júl. 3. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!