Ti mennyi zsebpénzt kaptok (ha kaptok)? Vagy mennyit adtok gyerekeiteknek? És hány évesek vagytok?
Ertem.
Koszi a valaszt.😀
Jelenleg 9évesem van. Havonta az iskolai évfolyamának megfelelő ezrest kap. Szeptembertől havi 3ezret. Számlára. Szerintem ezen középiskoláig nem is változtatunk, addig semmi szüksége nincs kp-re, vagyis elég az, amit az ünnepekre összeszed a családból.
Majd akkortájt felülvizsgáljuk a rendszert és elképzelhető, hogy részben kp-t kap majd. De összegben szerintem marad a mostani rendszer.
Sose kaptam zsebpenzt, ha valamire kellett mindig kaptam csak meg kellett mondanom mire akarom kolteni , vagy hova megyek es kikkel. Annyi volt a kikotes cserebe, vegezzem el az iskolakat es beszeljek normalisan.
Egyebkent mar 16 evesen elmentem diakmunkazni, iskola mellett is dolgoztam, hogy az aprobb kis sajat szorakozasomra valo dolgokat megvegyem magamnak, akkor kertem penzt ha kotelezo befizetes volt/kaja/orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!