A lányom 15 éves és biztos van legalább 3 pasija. Mit
tehetnék?
Figyelt kérdés
Akár mikor rákérdezek azt mondja "ők csak barátok", de párszor láttam már csókolózni és amikor csak rájuk nyitottam azt mondta: "rosszul láttad, én csak megöleltem".
Amikor beszélgetünk pár másodperc múlva előkerül a telefon, hiába vettem el, az MP3 még meg volt, azt is elvettem. Ez után a szobájába zárkózott amikor csak erről szerettem volna beszélni vele.
Ma már azt mondom ott bizony a szülő is hibás. 16 a lányom es még nem volt pasija, szeret itthon lenni, sőt a legjobban itthon szeret lenni. Akkor vonul el amikor akar, nincs igénye még fiúra és van még igy jopár oszttársa.
Az pasizik akiknel a szülőkkel gond van és menekül otthonról a gyerek mert ba**tatják vmivel.
2019. jún. 29. 21:27
12/17 anonim válasza:
Nem tudsz semmit tenni ellene, ha elveszed a dolgait azzal meg semmit sem oldasz meg. Reménykedj hogy kinövi.
2019. jún. 29. 23:05
13/17 anonim válasza:
A helyedben elvinném dokihoz, iratnék ki fogamzásgátlót, vagy vennék neki egy csomag kotont. Komolyan, ha nem akarsz 1 év mulvva nagyi lenni, tegyél ellene, de eltiltani úgysem fogod tudni.
2019. júl. 12. 09:46
14/17 anonim válasza:
“Az pasizik, ahol a szülőkkel gond van” ezt nem tudom melyik okos hozzászóló írta, de nagyon vicces. TERMÉSZETES dolog, hogy az ember 16 éves kora körül elkezd érdeklődni a párkapcsolatok, szex iránt.
Kérdező, elvárod, hogy őszinte legyen és beszéljen veled, de ezt úgy akarod elérni, hogy elveszed a telefont meg egyebeket? Aha, ettől biztos megjön majd a kedve hozzád. Add vissza neki és biztosítsd afelől, hogy bármit megbeszélhet veled (bár ez nyilván nem így van, hiszen akkor már hozzád fordult volna) és ne nyaggasd. Majd beszél, ha akar. 3 pasija biztosan nincs egyszerre, szexről meg simán lehet, hogy még szó sincs.
2019. júl. 13. 08:18
15/17 anonim válasza:
Sajnos a lanyokkal van a legnagyobb problema kamaszkorban s ilyenkor kell a kokemeny /illetve mar elotte/ szigor sajnos ahogy cseperednek egyre mereszebbek lesznek es akarmilyen jo gyereket is neveltel ott a falkaszellem az osztaly kiralynoi es kiralyai akik mar 14 evesen cigiznek 13 evesen sracokkal kavarnak es aki 15 evesen meg szuz az ultra ciki.Ez nem csak mai problema 20 30 eve is igy volt az iskolai kozossegekbe mert mindig is voltak hanyag nemtorodom szulok kiknek a kolykei ott voltak a kozossegekbe es csak a rossz peldat mutattak a jol nevelt jo tanulo gyerkocoknek is mert ha nem koveted a falkat egy kikozositett eminens majom leszel☺Ennek fenyeben igencsak nehez feladat a gyereket fegyelemmel nevelni es rabirni hogy nem ez a helyes ut. A kamaszok suli utan ha nincsenek lefoglalva es a szulo is napestig dolgozik igencsak visszaelnek a helyzettel ezert jo dolog ha 10 11 eves koratol ha nem elobb edzesre jaratjuk sportolni az egyreszt fegyelemre is tanit masreszt jol kifarad es azert egy ilyen kozosseg epito jellegu is hisz ott az edzo aki fegyelmezi utasitja oket igy a szemelyisegere is jo hatassal lesz tovabba a kulonorak kulonbozo szakkorok mind mind hasznosak es a gyereknek nem a hulyesegeken jar az agya nem log suli utan a link haverokkal osztalytarsakkal nem latja a rossz peldat.Nem kallodik el.Nem.lesz ideje netezni s hasonlo hulyesegek amit ott lat.
2019. júl. 18. 10:37
16/17 anonim válasza:
Persze utolsó, az sokkal jobb, hogyha az akaratán kívül beiratjuk minden hülyeségre, aztán kiég az idióta sportok miatt, amiket lehet hogy nem is szeret. Egyébként el vagy tévedve, ha azt gondolod, hogy egy 14+ éves gyereket csak úgy “beirathatod” ilyenekre. Szerinted nem fogja megoldani, hogy ne menjen, ha nem akar? Tipikus link szülő hozzáállás, hogyha nem tudjuk megnevelni a gyereket, akkor irassuk be mindenfélére, addig sem kell foglalkozni vele. Gratulálok, aztán lehet csodálkozni ha 18 évesen úgy lelép, hogy nem is áll veled többet szóba.
2019. júl. 18. 11:10
17/17 anonim válasza:
Mint mondtam nem 14 evesen hanem 10 11 evesen kell elkezdeni. Nem azert jartam en is edzeni mert anyamek hanyagok es lustak voltak velem torodni hanem mert igy lattak jonak mozgekony hiperaktiv kisgyerek voltam es igen jol tettek h beirattak szerettem eloszor kezilabda majd röpi. Igen ott voltak a sulitarsaim logtak cigiztek megbuktak soroljam? Es kosz de nem menekultem el 18 evesen otthonrol☺a szuleim emelett torodtek velem sokat csak amikor egy szulo este 5ig a munkahelyen tolja onnan eleg nehez fegyelmezni egy gyereket.S valoban 14 15 evesen mar nem is nagyon lehet. Viszont ideje koran ranevelni a fegyelemre nem nehez feladat. Ja hogy az a hanyag szulo aki 10 evesen sportoltatni jaratja a gyereket ami nem mellesleg egeszseges is☺kosz jol vok s aldom a sorsot igen en nem pasiztam 16 evesen nem buktam meg nem csavarogtam. Nem voltam mintagyerek sem nem is vartak el tolem viszont a kello torodes altal pont ezek a szituk el lettek kerulve hogy elkallodjak. Tudod az edzotaborokban is lehet felhotlenul jol erezniuk magukat a fiataloknak pia es szex nelkul.☺
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!