Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A lányom 15 éves és biztos...

A lányom 15 éves és biztos van legalább 3 pasija. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Akár mikor rákérdezek azt mondja "ők csak barátok", de párszor láttam már csókolózni és amikor csak rájuk nyitottam azt mondta: "rosszul láttad, én csak megöleltem".

Amikor beszélgetünk pár másodperc múlva előkerül a telefon, hiába vettem el, az MP3 még meg volt, azt is elvettem. Ez után a szobájába zárkózott amikor csak erről szerettem volna beszélni vele.

2019. jún. 26. 14:59
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Nem élveztem, elvettem!!! ( Autókorrekt )
2019. jún. 26. 15:01
 2/17 anonim ***** válasza:
95%
Minnél jobban tiltod neki,annál jobban fogja csinálni...
2019. jún. 26. 15:03
 3/17 anonim ***** válasza:
94%
Semmit nem tudsz tenni.
2019. jún. 26. 15:09
 4/17 anonim ***** válasza:
51%
Ez az a helyzet, amikor kijárna egy anyai (meg egy apai) nyakleves. A szexuális élete a magánügye, abba nem tudsz beleszólni. Az viszont tűrhetetlen, hogy nem tiszteli a beszélgetőpartnerét.
2019. jún. 26. 15:41
 5/17 anonim ***** válasza:
25%

nem akkor kell elkezdeni izmozni, amikor 15 évesen 3 pasija van. azt sokkal korábban kellett volna. eddig nem érdekelt, most már ne pofázz bele. milyen jogon?

lemész szépen kutyába, bocsánatot kérsz, visszaadod, csak nagyon meglepődtél, túlreagáltad, sajnálod, ne haragudjon.

ha beveszi és hajlandó veled szóba állni, akkor finoman kérdezgesd, de csak úgy, hogy kell-e segítség, van-e kérdése, menjetek-e nőgyógyászhoz stb.

2019. jún. 26. 15:56
 6/17 anonim ***** válasza:
94%
te is egy ritka értelmes darab vagy... nem akar veled beszélgetni, ezért elveszed a telefonját? én se akarnék veled beszéélgetni
2019. jún. 26. 17:41
 7/17 anonim ***** válasza:
74%
A lányod egy ribizli,be kell látnod.
2019. jún. 27. 05:12
 8/17 anonim válasza:
29%
Ajánlom felvenni tevékenységi körbe az üzletszerű kéjelgést. Mert amíg ingyen csinálja csak r.banc ,ha már pénzt kér akkor Qurva legalább.
2019. jún. 27. 10:58
 9/17 A kérdező kommentje:
Azt egy szóval se mondtam, hogy lefekszik velük!!!
2019. jún. 27. 14:10
 10/17 anonim ***** válasza:
31%
Sajnos ez a baj azzal ha az embernek lánya születik, emberfeletti erőfeszítés megakadályozni hogy k... legyen belőle. Tudom miről beszélek. Bár az enyém szerencsére nem az, de meg kellett dolgoznom érte.
2019. jún. 27. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!